FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - U CLUJ 1-1

Fanii lui "U" au dominat aseară în Gruia » "Unde-s ăştia, mă?"

Articol de GSP - Publicat vineri, 15 aprilie 2011 00:00 / Actualizat vineri, 15 aprilie 2011 11:35

Suporterii "şepcilor roşii" au primit de la jucători fulare cu însemnele clubului. Peste 10.000 de "U"-işti s-au aflat iri în tribune

"U" Cluj s-a simţit ca şi acasă în Gruia. Aseară, de altfel, "şepcile roşii" au jucat pentru prima dată în acest sezon la Cluj, însă pe terenul rivalei CFR. Suporterii s-au întîlnit în centrul Clujului, de unde au plecat în marş, cîntînd şi scandînd anti-CFR, spre cartierul Gruia, acompaniaţi de claxonele maşinilor oprite la intersecţii şi de aplauzele trecătorilor.

Tribuna a doua ocupată
O altă coloană a ajuns ceva mai tîrziu în Gruia, ocupînd o parte din tribuna a doua. În total 4.000 de suporteri au format galeria lui "U", însă fanii alb-negri au fost majoritari pe "Dr. Constantin Rădulescu". "Unde-s ăştia, mă?" a fost mesajul inscripţionat pe un banner afişat în "ţarcul" galerie. Tribuna a doua a fost ocupată cvasicomplet de "U"-işti, însă alături de aceştia au stat şi suporteri curajoşi ai campioanei! Fanii celor două echipe s-au amestecat la tribuna I, unde feroviarii au fost totuşi majoritari, mai bine de 10.000 de suporteri ai lui "U" aflîndu-se în tribune, deşi "studenţii" au acuzat că au fost opriţi să cumpere bilete!

Echipa a împărţit fulare!
Deşi li s-a transmis că nu au voie cu însemne ale lui "U" în tribună, mulţi suporteri au reuşit să intre cu bucăţi de steaguri, pe care le-au lipit, apoi, în tribună! Ieşit să testeze terenul, spaniolul Delgado a renunţat la şapca roşie pe care o purta în favoarea unui fan de la tribuna a II-a. La ieşirea la încălzire, toată echipa lui "U" a împărţit fulare, jucătorii aruncîndu-le în tribună.

10 suporteri reţinuţi
Fanii lui "U" au fost supuşi unui control corporal extrem de dur la intrarea pe stadion. Prin patru filtre au fost nevoiţi să treacă suporterii "şepcilor roşii".  Forţele de ordine au depistat fani care aveau asupra lor petarde, 10 fiind reţinuţi! Acestora li se vor întocmi dosare penale şi vor primi interdicţie pe stadioane.

Conflict aplanat
Înainte de începerea jocului, doi suporteri ai feroviarilor au fost nevoiţi să-şi părăsească locurile, aflate în imediata apropiere a unei zone din tribuna a doua ocupată integral de fanii lui "U". S-a iscat şi un mic conflict, aplanat de lideri ai galeriei "şepcilor" şi de jandarmii ce-i ajutau pe stewarzi să supravegheze grupul "alb-negru".

Au încercat să-i acopere cu staţia!
Echipa gazdă a fost fluierată copios cînd a ieşit să testeze terenul de joc, cu o oră şi jumătate înainte de începerea partidei. Pe stadion se aflau doar fanii lui "U" şi un mic grup din galeria "vişinie". Înainte de meci, la staţia de amplificare au fost puse fără întrerupere imnurile CFR-ului, gazdele încercînd astfel să acopere scandările "studenţilor".

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
mcbadea
mcbadea  •  16 Aprilie 2011, 17:01

Bre dantesc, eu ma intreb sincer, tu ai fost la meci? In sectorul 50 lumea canta, dar nu pentru ca marca cfr-ul, ci pentru ca asta faceau de cateva ore bune, incurajau pe U. Te intrebi cati erau in picioare, tot meciul am stat in picioare si la fel cei de langa mine, culmea cu fulare alb-negre. Asa ca nu vorbi in necunostinta de cauza. sec 50 , rand 23, loc 100 , asa, ca sa fie clar ca 99% din tribuna era cu U.

londra_u_cluj
londra_u_cluj  •  15 Aprilie 2011, 17:54

DIN ECHIPA FARA ORAS ATI AJUNS STRAINI PE PROPRIUL STADION.GENERATIA PLAYBACK -EMO A FACUT SENZATIE ,CAUTATI-VA ORAS,ORICUM DUPA MECIU ASTA N-AS IESI DIN CASA 100 DE ANI CAND SARBATORITI BI-CENTENARUL . P.S. DUPA ENSPE TROFEE A VAZUT TOATA TARA PE CINE REPREZENTATI VOI (SUPORTERI DE CARTON CE CANTATI PE SANDWICIURI SI CARE DUPA 100 DE ANI ATI MERS LA STADION CU GPS-UL SA VINA MAMARUTA SA VA CANTE:)))))))))))))))))

icostin66
icostin66  •  15 Aprilie 2011, 12:52

Cel mai pertinent comentariu citit de mine despre acest meci !Va felicit !

Vezi toate comentariile (4)
Comentează