FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Fara abonamente la peluze

Articol de GSP - Publicat vineri, 13 iulie 2007 00:00

Incepind de miercurea viitoare, adica de pe 18 iulie, suporterii Stelei isi vor putea procura abonamente pentru urmatorul sezon al Ligii I. Conditia pe care orice persoana trebuie sa o indeplineasca pentru a deveni abonat al Selei este sa se prezinte personal la casele de bilete de la stadion cu buletin, carte de identitate sau pasaport. Interesant este faptul ca nu au fost scoase pe piata abonamente la cele doua peluze, adica acolo unde sta galeria echipei, cea care l-a contestat violent pe Becali in finalul sezonului trecut. Astfel, ultrasii Stelei vor trebui sa plateasca bilet de intrare la fiecare meci de pe teren propriu pentru a putea fi prezenti pe stadion, suma acestora de la toate partidele de acasa urmind sa fie mult mai mare decit un abonament.

Loc in stadion    Cind vor putea fi achiziitionate    Pret

Fotolii    18-20 iulie    1.750 lei
Tribuna 0    18-20 iulie    400 lei
Tribuna I    21-25 iulie    300 lei
Tribuna a II-a    26-30 iulie    200 lei

Prezentarea echipei e pe 20 iulie

Conducerea Stelei a anuntat ieri ca prezentarea formatiei pentru noul sezon va avea loc vinerea viitoare, pe 20 iulie, la stadionul din Ghencea. La ora 17:00 se vor deschide portile pentru spectatori, la ora 19:00 va incepe prezentarea jucatorilor si a antrenorilor, iar la 20:30 va avea loc meciul amical Steaua - Charleroi. Biletele de intrare pentru intreg show-ul se vor pune in vinzare pe 17 iulie si vor avea urmatoarele preturi:
Loc in stadion    Pret
Peluze    5 lei
Tribuna a II-a    10 lei
Tribuna I    15 lei
Tribuna 0    20 lei

Steaua - Zaglebie, pe ProTV
Mansa secunda din al doilea tur preliminar al Ligii Campionilor, Steaua - Zaglebie Lubin, se va disputa pe 8 august, de la ora 20:30. Intilnirea va fi transmisa in direct de ProTV, post care detine drepturile Champions League, incepind din grupele competitiei.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează