FOTBAL  »  Superliga  »  FARUL

Anunț de ultimă oră: Hagi vrea să vândă acțiunile Farului! Plan financiar complex: „Suntem de 6 ani pe profit”

Articol de GSP - Publicat marti, 24 mai 2022 18:44 / Actualizat miercuri, 25 mai 2022 09:31

Ciprian Marica, acționar minoritar la Farul Constanța, explică noul plan de business pe care Gică Hagi și-ar dori să-l pună în aplicare la Farul. După titlul de acum cinci ani, „Regele” plănuiește să lupte din nou pentru supremație în Liga 1, iar în acest sens așteaptă suportul mai multor investitori.

Marica, asociatul tehnicianului de la Farul, dezvăluie că Hagi, în prezent acționar majoritar, ar intenționa să scoată la vânzare câteva dintre pachetele de acțiuni ale clublui de la malul mării, însă n-ar nega nici varianta unui parteneriat cu un fond de investiții.

Marica dezvăluie planul lui Hagi pentru a transforma Farul într-o forță

„Știm foarte bine că Gică Hagi dorește să se implice mai mult, să fie competitiv, cel mai bun. Atunci, e clar că ai nevoie de un buget considerabil. Să sperăm că se apropie o soluție. 

Gică Hagi se gândea la pachete de 10% împărțite la 10 acționari, sau la un fond de investiții care să poată cumpăra mai multe acțiuni. Mare parte din bani se dorește a fi investiți în echipă. Pretențiile lui Gică Hagi sunt, în opinia mea, modeste. Nu-și dorește «avioane», ci ca echipa să fie consolidată, să aibă mai mulți piloni de susținere. 

Ciprian Marica: „Așteptăm autoritățile să se implice”

„Așteptăm ca și autoritățile să se implice, să vină lângă noi, așa cum se întâmplă în alte orașe. Preferabil e să existe capital privat, dar vedem că firmele primăriei care vin și bagă bani în sport sunt considerate a fi entități private, societăți comerciale. 

Gică își dorește să fie acționar minoritar. În ultimii 6 ani, Farul este pe profit. Trebuia să ne menținem standardul acesta, trebuie să reușim să fim competitivi. Avem nevoie să vindem jucători, nu ne permitem să-i ținem atunci când au o ofertă”, a spus Ciprian Marica, la Pro X. 

Planul lui Hagi presupune creșterea clubului la nivelul următor: un buget mai mare, cu care să lupte pentru titlu și pentru grupele cupelor europene, precum și mutarea echipei pe noul stadion din Constanța, care urmează să fie construit. Constanța ar însemna posibilitatea de atragere a mai multor spectatori decât la Ovidiu, deci bani mai mulți din bilete.

+7 FOTO

VIDEO Concluziile lui Gheorghe Hagi la final de sezon

Citește și alte știri din Liga 1:

Dan Petrescu, atacat de jucătorul pe care CFR a cheltuit 1,2 mil. €: „N-am înțeles niciodată de ce m-a vrut! Doar alergam...”

Gigi Becali anunță ce transferuri plănuiește la FCSB » Îl vrea pe străinul anului în Ancheta GSP

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (14)
naicool
naicool  •  25 Mai 2022, 19:41

Invata sa fii corect RN! Dupa aia sa vorbesti de vanzare de actiuni...

Paksi
Paksi  •  25 Mai 2022, 14:12

Autoproclamatul rege își vinde coroana pina mai poate! Se pare că nu este de aur și ruginește. Minciunile ies la suprafață pină la urma!Hagi a fost un jucător foarte bun dar nu cît crede El! Ca antrenor........

silviuaugust
silviuaugust  •  25 Mai 2022, 13:06

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (14)
Comentează
Close