FOTBAL  »  Superliga  »  FARUL - DINAMO 3-0

VIDEO Farul Constanța - Dinamo 3-0 » „Câinii”, zdrobiți la Ovidiu! Clasamentul ACUM

Farul Constanța - Dinamo, în etapa #6 » Echipe probabile + cele mai tari cote
Farul Constanța - Dinamo, în etapa #6 » Echipe probabile + cele mai tari cote

Articol de - Publicat vineri, 20 august 2021 23:23 / Actualizat vineri, 20 august 2021 23:58

Farul Constanța a învins-o fără drept de apel pe Dinamo, scor 3-0, în runda cu numărul 6 din Liga 1.

Programul etapei #6 din Liga 1

Nici nu era greu ca Farul – Dinamo să se dispute cu casa închisă! Început însorit de week-end, vreme perfectă pentru o minivacanță pe Litoral, un meci între o echipă reinventată și una ținută în viață chiar de suporteri.

Dar nu numai fanii au găsit prilejul unui scurt concediu la Marea Neagră. Și trupa lui Bonetti a arătat la Ovidiu precum un grup de băieți veniți la o plajă, la un calamar, la un frappe. Italianul a trimis pe teren exact aceeași garnitură cu care începuse și runda trecută, la 0-1 acasă cu Mioveniul, iar formula a găsit rețeta pentru încă un eșec, al treilea consecutiv în L1.

Defensiva lui Dinamo, topită în fața Farului

Chiar dacă a început cu o bună ocazie a lui Moldoveanu, Dinamo s-a topit repede în oala sub presiune pregătită de Hagi. Farul s-a aruncat fără nicio temere peste un adversar fragil și măcinat de probleme interne interminabile, iar cifrele s-au adunat firește în favoarea gazdelor.

Întâi cu un gol al lui Betancor, care a finalizat o acțiune-șnur trecută prin ghetele lui Ciobanu, Pitu și De Nooijer. Apoi cu o serie de faze care au deschis porțile ridicolului în defensiva "câinilor", trecută prin foc aproape la fiecare acțiune a Farului. În centru, "Rici" Grigore și Ehman s-au comportat ca niște comici vestiți, pe flancuri Giafer și Amzar au rămas mai mereu în urma incursiunilor lui Pitu sau Ganea.

Jefte Betancor, gol uluitor în Farul - Dinamo 

Ciobanu s-a distrat în zona mediană, cu finalizări și deschideri pe bandă rulantă prin "brânza" dinamovistă, iar Betancor a definitivat spectacolul cu o "dublă" magică. Un lob de la aproape 55 de metri l-a prins pe picior greșit pe Eșanu, care a scăpat balonul în plasă, contribuind prin plasament și nesiguranță la o reușită de generic.

Iar "Regele" va fi zâmbit, probabil, nostalgic, amintindu-și de un gol similar semnat într-un Real Madrid – Osasuna, sezonul 1990-1991, când a înscris tot de la centrul terenului.

Restul a fost doar o poveste despre o nouă umilință în alb-roșu și o seară de antrenament cu public pentru constănțeni. Ganea a închis jocul cu un trasor de la marginea careului (57) și a trimis bezele repetate către suporterii care-i scandau numele.

Judo pentru a opri furtuna

Iar ultima jumătate de ceas a însemnat o colecție de efort și șansă din partea oaspeților spre a nu duce proporțiile scorului la limite jenante. Unica misiune îndeplinită, inclusiv cu procedee de judo din partea lui "Rici" Grigore, care a riscat chiar o eliminare la o intrare mai aspră asupra lui Pitu.

Dinamo se scufundă în continuare, nicio noutate!, e al treilea meci fără gol marcat și tot al treilea eșec la rând, iar singurii care mai speră la un nou miracol sunt tot suporterii, care au cântat și i-au susținut pe jucători la finalul unei întâlniri de coșmar. Cât mai poate însă să țină acest fir fragil?

Farul Constanța - Dinamo 3-0

Farul Constanța - Dinamo, echipe de start: 

Farul: Aioani - Mladen, Larie, V. Ghiță, De Nooijer - Artean, R. Pires, A. Ciobanu - G. Ganea, Jefte Betancor, A. Pitu 
Rezerve: Tordai - Dussaut, A. Petre, Dobrosavlevici, Grameni, Chițu, Sali, Purece, N. Popescu
Antrenor: Gică Hagi

Dinamo: Eșanu - G. Crețu, Giafer, R. Grigore, Amzar - Al. Răuță, Ehmann, St. Filip - A. Bani, R. Moldoveanu, D. Sorescu 
Rezerve: Șt. Fara - Țone, Mihaiu, V. Borcea, A. Florescu, Măgureanu, D. Penescu, Bordușanu, Cl. Stan 
Antrenor: Dario Bonetti

Stadion: Complex Sportiv Academia Hagi (Ovidiu)
Arbitru: Găman George Cătălin (Craiova) / A1: Neacşu George Florin (Câmpulung Muscel), A2: Popescu Adrian (Craiova)

Incident șocant înainte de Farul - Dinamo! Personalul medical, amenințat cu cuțitul de un oficial al gazdelor
farul - dinamo
Incident șocant înainte de Farul - Dinamo! Personalul medical, amenințat cu cuțitul de un oficial al gazdelor

Citește și alte știri:

EXCLUSIV Haine speciale la Derby de România » Dinamoviștii vor să inaugureze noul echipament cu FCSB

Fanii lui Dinamo, în număr mare la casa de bilete! Au așteptat mai mult de o oră deschiderea caselor, iar suporterii Farului au sărit în ajutorul lor

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (431)
grimmpepper
grimmpepper  •  21 August 2021, 18:06
Postat de 1745flo pe 21 August 2021, 09:31

Random prostul, câinele nostru!÷)))

desfiintare usoara.

398153468319965
Cornel Dorobat  •  21 August 2021, 12:03

Chiar nu înțeleg,de ce atâta ura pe Dinamo,multe cluburi sunt aproape în aceiași situație,mai puțin insolventa,în rest marea majoritate au restante salariale de 3-4 luni!

1745flo
1745flo  •  21 August 2021, 09:31

Random prostul, câinele nostru!÷)))

Vezi toate comentariile (431)
Comentează