FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

UPDATE Moruțan, tot mai aproape de Galatasaray! Fatih Terim insistă pentru vedeta FCSB: „Îmi place foarte mult!”

Olimpiu Moruțan, FCSB +7   FOTO
Olimpiu Moruțan, FCSB

Articol de GSP - Publicat marti, 27 iulie 2021 19:06 / Actualizat marti, 27 iulie 2021 19:08

Olimpiu Moruțan, 22 de ani, a intrat în vizorul celor de la Galatasaray.

UPDATE 18:45 | Fatih Terim îl vrea pe Moruțan!

„Moruțan este un fotbalist foarte bun, îmi place foarte mult. Pentru suma potrivită, nu cred că ar refuza Galatasaray. Este genul de jucător care face spectacol, așa cum au făcut și frații lui înainte, Hagi, Popescu, Ilie. Veți vedea până la 1 septembrie ce va face Galatasaray", a declarat Fatih Terim, într-o conferință de presă, potrivit T24.

Știrea inițială: Moruțan, dorit de Galatasaray

După Alexandru Cicâldău, transferat de Galata de la CSU Craiova în schimbul a 6,5 milioane de euro, ar putea veni rândul lui Olimpiu Moruțan să ia calea Turciei.

Potrivit presei din Turcia, vicecampioana din Super Lig insistă pentru mijlocaș, după ce antrenorul Fatih Terim l-ar fi convins pe președintele Elmas să îl transfere pe mijlocașul de la FCSB.

Giovanni Becali: „Nu îmi spunea mie Terim dacă îl voiau?”

Totuși, Giovanni Becali, cel care a intermediat transferul lui Cicâldău la echipa de pe Turk Telekom Arena, lasă de înțeles că Galatasaray nu este interesată de serviciile lui Moruțan. De menționat că jucătorul de la FCSB nu e reprezentat de Giovanni, ci de agentul Florin Vulturar. 

„Nici n-am venit bine din Turcia şi am auzit că Galatasaray îl vrea pe Moruţan. Păi dacă îl voiau pe Moruţan, eu am stat toată noaptea cu Fatih Terim, nu îmi spunea mie Fatih Terim?”, afirmă Becali, potrivit Telekom Sport.

Domnul Gigi știe cel mai bine pe cine să bage. Dacă a considerat să mă certe în trecut, foarte bine. Criticile m-au făcut să fiu mai bun! Am jucat primele două meciuri mai slab, ca să mă lase nea Gigi mai ieftin.

- Olimpiu Moruțan, după FCSB - CSU Craiova 4-1

Chiar și așa, cotidianul turc Fanatik scrie că roș-galbenii ar fi făcut o primă ofertă pentru Moruțan, de 8 milioane de euro. Rămâne însă departe de ceea ce ar vrea FCSB. Minimum 12 milioane.

VIDEO. Olimpiu Moruțan: „Poate criticile patronului m-au motivat”

Mai multe știri despre FCSB:

„Come to Galatasaray” » Olimpiu Moruțan, „asaltat” de fanii Galatei în social media

Gigi Becali s-a pus pe schimbări importante la FCSB în plin campionat

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (24)
ovidiu1
ovidiu1  •  28 Iulie 2021, 16:32

Un ajutor binevenit pentru fotbalul romanesc, sa vedem ce vor face cu banii Becali&co.

cuviosul_pafnutie
cuviosul_pafnutie  •  28 Iulie 2021, 07:54

Terim e prieten cu clanul ***!Daca ii dau cadane...aferim transferul lui Morutan!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

doar..titi
doar..titi  •  28 Iulie 2021, 02:23

dap ciobene.. vinde-i pe toti, ce conteaza performanta daca tu ai poetofelul plin, la.cat de prost si de lacom esti nu ai cum sa intelegi ca daca astepti iei banii aia doar din market pool!!

Vezi toate comentariile (24)
Comentează