FOTBAL  »  Superliga  »  DEMITERE

EXCLUSIV Scene incredibile în Liga 1! Antrenor dat afară după 48 de ore de la numire, la ordinul primarului: „Nu poți face ce vrei tu aici”

Cristian Gentea, primar Pitești din partea PSD și președinte FC Argeș
Cristian Gentea, primar Pitești din partea PSD și președinte FC Argeș

Articol de - Publicat miercuri, 02 decembrie 2020 14:27 / Actualizat joi, 03 decembrie 2020 17:52

Adrian Dulcea (42 de ani) a fost dat afară de la FC Argeș, la doar două zile după ce fusese instalat în funcția de antrenor principal!

Adrian Dulcea, uluit în telefon cu reporterul GSP: „M-au dat afară? E oficial?”

Situație incredibilă la nou-promovata FC Argeș! Adrian Dulcea, fostul atacant al piteștenilor, a fost dat afară după doar două zile de la instalare! Din primele informații obținute de GSP.ro, motivul este reprezentat de neînțelegerile pe care le-a avut în aceste zile cu președintele echipei, care este și primarul din Pitești, Cristian Gentea. În cursul zilei de astăzi, FC Argeș va emite un comunicat în care va anunța decizia luată.

Vineri, FC Argeș va primi vizita lui Dinamo, iar la acel meci echipa va fi pregătită de Andrei Speriatu, Viorel Dumitrescu și Paul Ciobanu.

Primarul Cristian Gentea, reacție după demiterea lui Adrian Dulcea

„Nu puteam continua. Aici, la Pitești, nimeni nu-și asumă nimic. Nu e în regulă. Vin toți și cred că dacă au fost mari jucători pe aici li se cuvine orice. Păi ce să fac, să nu setez un obiectiv intermediar? Păi el vine, ia banii, retrogradează. Eu ce fac? Cu ce rămân? Cu echipa în Liga a 2-a. Nu se poate așa ceva. E nevoie de oameni care să-și asume lucrurile. Asta e”, a declarat pentru GSP.ro Cristian Gentea, primarul orașului, ales din partea PSD.

Dulcea îl înlocuise pe banca penultimei clasate din Liga 1 pe Ionuț Moșteanu, care a rezistat doar o lună și jumătate pe banca echipei. La rândul său, Moșteanu a fost demis, însă motivul a fost altul - rezultatele slabe înregistrate. 

Adrian Dulcea era motivat să o salveze pe FC Argeș

Într-un interviu acordat GSP.ro în urmă cu o zi, Dulcea spunea că situația clubului nu îi este străină și că este motivat să facă performanță.

„Sunt în Pitești de 13 ani, cunosc foarte bine mediul de aici. Ceea ce se întâmplă la FC Argeș nu mi-e străin. E prima oară când am un contract în Liga 1, dar asta nu mă sperie, ci mă motivează, mai ales prin prisma locului actual din clasament. E clubul la care țin foarte mult, aici am evoluat și chiar am avut o perioadă foarte frumoasă. Sunt foarte apropiat de tot ce înseamnă FC Argeș”, a declarat acesta.

EXCLUSIV Scene incredibile în Liga 1! Antrenor dat afară după 48 de ore de la numire, la ordinul primarului: „Nu poți face ce vrei tu aici”
Adrian Dulcea

Citește mai multe știri din Liga 1:

Fug din „haită” » Doi titulari și un nume important din staff pleacă joi de la Dinamo, odată cu Cosmin Contra!

Ionel Dănciulescu, despre posibilitatea de a-l urma pe Rednic la Viitorul: „Nu se gândesc ei la mine”

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (13)
geomarcu
geomarcu  •  03 Decembrie 2020, 09:14

Pai era la mintea cocosului ca FC Arges vrea sa evite retrogadarea. Adrian Dulcea trebuia sa stie asta de la inceput! Daca Cristian Gentea are bani de un antrenor mai bun, sa-l angajeze si sa-i spuna din capul locului ce vrea FC Arges!

4058968024143732
Ioana Mioara  •  02 Decembrie 2020, 19:30

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1520112318378379
Ionuț Sorin Cirstea  •  02 Decembrie 2020, 19:03

Greu destin pt FC Argeș,sa pleci de la Dobrin,sa ajungi la Gerea sau poate mos Gerila,oare ce nr are pe tricou,cred ca a fost coleg de echipe cu un alt mare jucător Burleanu, deci ne miram de rezultate,pai cu asa SPORTIVI,TOT INAINTE,SE ROTESTE IN MORMINT GISCANUL OBLEMENCO,BALACI SI ALTII

Vezi toate comentariile (13)
Comentează