FOTBAL  »  Superliga  »  FC ARGEȘ - FC VOLUNTARI

Voluntari, tot mai aproape de play-off după egalul cu FC Argeș » Clasamentul ACUM

FC Argeș - FC Voluntari, liveTEXT pe GSP.ro (foto: Cristi Preda)
FC Argeș - FC Voluntari, liveTEXT pe GSP.ro (foto: Cristi Preda)

Articol de - Publicat duminica, 27 februarie 2022 17:04 / Actualizat duminica, 27 februarie 2022 17:04

FC Argeș și FC Voluntari au remizat, scor 0-0, în etapa #28 din Liga 1.

Meciul de la Pitești a început sub semnul echilibrului, iar Budescu (6) a fost cel care a amenințat primul buturile gazdelor. Mingea expediată din lovitură liberă de fostul mijlocaș de la FCSB nu i-a pus însă probleme lui Greab. Argeșenii au căutat și ei drumul spre poarta oaspeților, dar fără reușite notabile. 

Primă repriză echilibrată între FC Argeș și FC Voluntari

Latovlevici (17) a fost aproape să îl învingă pe Mihai Popa, dar goalkeeper-ul a respins în corner. Tot argeșenii au fost periculoși și în secvențele următoare, însă ilfovenii au reușit să blocheze toate acțiunile.

Ganea (21), rămas singur cu portarul, a irosit și el o ocazie uriașă de a marca. La poarta cealaltă, Ciobotariu (27), în urma unui corner, nu a găsit ținta, menținând echilibrul pe tabelă. 

Argeș, echipa mai periculoasă în repriza a doua

În primele minute ale actului secund, gazdele de la FC Argeș, în căutarea deschiderii scorului, au fost periculoase și și-au creat mai multe ocazii la poarta lui Popa. Voluntari a încercat și ea să dea lovitura în urma unei faze fixe, dar scorul a rămas nemodificat. 

Tofan l-a găsit perfect pe Ganea (80), însă vârful piteștenilor a ratat voleul. Apoi, Said (85) nu a profitat de greșeala lui Tamaș și l-a luat la țintă pe Popa. 

Un punct important pentru ilfoveni, care își mențin avansul liniștitor de 5 puncte față de FC Argeș și mai fac un pas important spre calificarea în play-off. Piteștenii așteaptă acum ajutorul celor de la FCSB, care o întâlnesc diseară pe Farul, principala rivală la Top 6.

Runda viitoare se anunță dificilă pentru ambele formații. FC Argeș se va duela pe teren propriu cu FCSB joi, 3 martie, de la ora 21:00. De partea cealaltă, FC Voluntari va primi miercuri, 2 martie, de la ora 19:55, vizita campioanei CFR Cluj.

Clasamentul actualizat după FC Argeș - FC Voluntari 0-0

Toate rezultatele etapei #28 AICI

S-au tras la sorți semifinalele Cupei României: iată programul meciurilor!
CUPA ROMÂNIEI
S-au tras la sorți semifinalele Cupei României: iată programul meciurilor!

FC Argeș - FC Voluntari 0-0

FC Argeș - FC Voluntari, echipele de start:

FC Argeș: 12. Greab - 2. Tofan, 5. Turda, 17. Dobrosavlevici, 3. Latovlevici - 4. Meza Colli, 71. Raynov - 11. Ișfan, 8. I. Șerban ll, 10. Cr. Tănase - 19. G. Ganea
Rezerve: 22. F. Croitoru, 7. Viana, 9. Cr. Dumitru, 14. J. Miguel, 25. Boldor, 29. Dumitrașcu, 30. Mușat, 44. Said, 21. Palic
Antrenor: Andrei Prepeliță

FC Voluntari: 71. M. Popa - 13. D. Ciobotariu, 30. Tamaș, 5. Armaș, 6. Briceag- 24. Ricardinho, 66. Droppa - 22. Rață, 50. Budescu, 8. Ion Gheorghe - 77. Nemec
Rezerve: 12. Râmniceanu, 2. C. Achim, 3. Meleke, 14. Marcelo, 18. Helder, 21. Al. Ilie, 80. L. Fulop, 98. Cr. Costin, 23. Al. Vlad
Antrenor: Liviu Ciobotariu

Stadion: „Nicolae Dobrin” (Pitești)
Arbitru: Colţescu Sebastian (Craiova) / A1: Mitruţi Daniel (Craiova), A2: Bucsi Imre-Laszlo (Sfântu Gheorghe)

Cine prinde play-off-ul » 6 echipe au rămas în cursă pentru ultimele 4 locuri! Cum arată calculele
PLAY-OFF
Cine prinde play-off-ul » 6 echipe au rămas în cursă pentru ultimele 4 locuri! Cum arată calculele

FC Argeș - FC Voluntari în etapa #28 din Liga 1

Gazdele abordează partida cu FC Voluntari cu gândul la victorie pentru a spera în continuare la un loc în plutonul fruntaș. Argeșenii sunt pe poziția a șaptea, cu 41 de puncte, și au șanse matematice de a intra în zona locurilor de play-off în cazul unui succes. 

De partea cealaltă, Voluntari este pe poziția a patra, cu 46 de puncte, iar în cazul unui rezultat pozitiv își poate securiza locul în play-off, bifând o calificare istorică în primele șase echipe ale campionatului.

FC Argeș și FC Voluntari, victorioase runda precedentă

Cele două combatante vin la partida de la Pitești cu un moral bun, fiind câștigătoare etapa precedentă. Argeș s-a impus cu scorul de 1-0 în deplasarea de la Farul, în timp ce Voluntari și-a adjudecat cu scorul 3-1 duelul cu Sepsi OSK

FC Argeș a câștigat în tur

În partida tur, jucată în Ilfov în luna octombrie, FC Argeș s-a impus în deplasare, scor 2-0, grație reușitelor lui Dumitrașcu și Antun Palic. 

FC Argeș - FC Voluntari, duel ce se va repeta în Cupă

În urma tragerii la sorții ce a avut loc la mijlocul acestei săptămâni, cele două echipe se vor duela și în semifinalele Cupei României. Manșa tur, programată pe 20 aprilie, va fi în Ilfov, iar returul va avea loc la mijlocul lunii mai la Pitești.

VIDEO Conferință de presă FC Argeș înainte de partida cu FC Voluntari

VIDEO Liviu Ciobotariu invitat la „Prietenii lui Ovidiu”

Citește alte știri din Liga 1:

Galeria Rapidului și-a insultat rivalii cu un citat din Brâncuși: „Mai proști, mai săraci” » Dinamoviștii, replici rasiste

Cine l-a impresionat pe Dan Petrescu: „Mă așteptam să fie bun, dar nici chiar așa!”

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (7)
pirusis
pirusis  •  28 Februarie 2022, 11:18

De fapt si Voluntariul si Farul trag pt FCSB. Ca daca intra intra FC Arges in Playoff nu mai sunt garantate punctele. Vom avea o nationala competitiva cand se va termina cu smecheriile astea.

kuba
kuba  •  27 Februarie 2022, 18:35
Postat de dora pe 27 Februarie 2022, 14:32

Asta doream sa scriu si eu, dupa ce am vazut primele 70 de minute. Voluntariul care, in general, este apatic in ofensiva, in jocurile de afara, joaca de parca trage pentru campionat. Ce bine ar fi daca si-ar apara corect sansele si in meciul din etapa viitoare !

Buna Teo!

1618597915124142
Alexandru Chis  •  27 Februarie 2022, 16:17

Cu un joc lipsit de spectaculozitate, "la mica ciupeala", agonisind cate un punct, stand mereu in aparare si incercand sa dea cite o lovitura spre finalurile de joc, echipa comunala din Voluntari este croita dupa chipul si asemanarea antrenorului sau.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează
Close