FOTBAL  »  Superliga  »  FC ARGEȘ - FCU CRAIOVA 0-2

Andrei Prepeliță a „tunat” după înfrângerea cu FCU Craiova: „Așa ceva nu se poate! Să joci cu atitudinea asta...mă așteptam să văd și eu ceva spart prin vestiar”

Andrei Prepeliță
Andrei Prepeliță

Articol de GSP - Publicat sambata, 13 august 2022 10:22 / Actualizat sambata, 13 august 2022 10:49

FCU Craiova s-a impus pe terenul lui FC Argeș, scor 2-0, în primul meci al etapei cu numărul 5 din Liga 1. Andrei Prepeliță (36 de ani), antrenorul piteștenilor a „tunat” la adresa jucătorilor săi, după eșecul suferit în fața oltenilor.

„Începem de la 0-1 în minutul 3, cu U Cluj la fel. Cred că mai bine ne motivăm, le dăm mingea să marcheze primii, ca să jucam după. Prima repriză am controlat-o, ne-am creat ocazii de gol, dar fără atitudine. Să joci acasă cu atitudinea asta... N-am văzut atitudine nici acum, după meci. 

Să văd și eu ceva spart prin vestiar, nu știu. Sâmbătă avem un antrenament și tragem concluziile. Așa ceva nu se poate! Am mai tras un semnal de alarmă, se pare că n-au înțeles. Avem un lot de 22 de jucători, mergem cu 13-14 la următorul meci, mai luăm de la juniori, dar măcar știm că cine intră în teren dă 100%”, a declarat Prepeliță la Prima Sport.

„Hai, mă, mamă, ce ai?” » Croitoru, „băgat în ședință” de soție + alte două momente inedite în Trivale: pentru cine a venit Dică la stadion?
FC ARGEȘ - FCU CRAIOVA 0-2
„Hai, mă, mamă, ce ai?” » Croitoru, „băgat în ședință” de soție + alte două momente inedite în Trivale: pentru cine a venit Dică la stadion?

Andrei Prepeliță: „Eu nu pot să antrenez gafa lui Latovlevici”

Antrenorul a comentat și gafa uriașă a lui Latovlevici din minutul 3, când fundașul stânga a pasat greși cu exteriorul în centru, direct la Compagno, care a deschis scorul.

„Ce să îi zic lui Lato? La experiența pe care o are dă o pasă către nimeni, cu exteriorul. Eu nu pot să antrenez asta. Nu pot să îi zic să nu bage mingea în interior... Când are mingea e responsabilitatea lui, știa ce trebuie să facă. 

Sunt jucători cu experiență de la care mă aștept mult mai mult. Automat, nu e ușor, după ce pleci cu 0-1 în minutul 3 e greu”, a mai precizat Prepeliță

Prepeliță și jucătorii, contestați de fani la finalul meciului

Cu trei înfrângeri în primele cinci etape, armonia de la FC Argeș pare să fi ajuns mai repede decât s-ar fi crezut la final. Iar eșecul cu FCU Craiova, al doilea la rând în Liga 1, după cel cu Rapid, a scos la suprafață vechile nemulțumiri ale spectatorilor legate de jocul echipei.

Prestația dezamăgitoare din meciul contra Craiovei a produs murmure de dezaprobare prin tribune, din zona tribunei I cerându-se în mai multe rânduri demisia lui Prepeliță.

Fotbaliștii alb-violeților, care la final n-au mers să-și salute galeriile împrăștiate prin Peluza Nord, au fost și ei ținta fanilor de la T0 și T1, iar de sudalme n-au scăpat nici oamenii din conducere, în special cei legați de club prin filiera Primăriei.

La câteva minute după ultimul fluier, Un suporter extrem de vocal s-a îndreptat amenințător către tribuna oficială. Cel mai probabil, destinatarul mesajului său a fost primarul Gentea: „Ați adus 15 jucători, ați spună că garantați pentru ei, dar garantați pe banii noștri, ai contribuabililor! Plecați”, a strigat respectivul suporter.

Citește și alte știri din Liga 1: 

De ce e Petrolul - Rapid numit „Primvs Derby”? Interviu cu primul șef de galerie al giuleștenilor: „Steaua și Dinamo erau niște făcături”

Andrea Compagno, răspuns ferm la oferta lui Becali: „Nu mă gândesc la FCSB!”

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (2)
TIborSzoltan
TIborSzoltan  •  14 August 2022, 07:02

Fc arges nu e totusi cine stie ce echipa… foc de paie la inceput de campionat, isfan ala nu mai joaca… deci nu mai primesc bani pentru el… aia e…b!

ionescugeorge77
ionescugeorge77  •  13 August 2022, 10:59

Prepe trebuie sa pleci ...nu esti bun de nimik ...

Vezi toate comentariile (2)
Comentează