FOTBAL  »  Superliga  »  SEPSI

UPDATE EXCLUSIV LPF a amânat meciul FC Argeș - Sepsi! Echipa are 16 cazuri de COVID » Ce spun Leo Grozavu și Attila Hadnagy

Articol de , - Publicat luni, 01 februarie 2021 14:49 / Actualizat luni, 01 februarie 2021 16:06

 Meciul FC Argeș - Sepsi, programat pe 2 februarie, ora 17:00, a fost amânat ca urmare a cazurilor de coronavirus de la clubul oaspete.

UPDATE 16:00 - Reacția lui Attila Hadnagy, director sportiv Sepsi 

Attila Hadnagy, directorul sportiv al lui Sepsi, spune că numărul jucătorilor infectați de la echipa covăsneană se ridică la 21 și speră că amânarea meciului cu FC Argeș nu va general acuzații cu privire la fair-play-ul lor. 

„E adevărat că ni s-a amânat meciul, cred că nu există dubii, la ora actuală avem 21 de jucători infectați, plus alți membri ai staffului sau auxiliarii lotului. Nu ne poate blama nimeni, ați văzut că am jucat 3 meciuri de campionat deși aveam foarte mulți jucători infectați. De data asta chiar nu s-a mai putut, cred că dacă ne-ar fi pus să jucăm am fi fost nevoiți să intrăm eu și Robert Ilyeș (n.r. - antrenorul secund). 

Să vedem cum va fi la meciul cu Poli Iași. Chiar dacă noi vom vrea să îl jucăm, trebuie să ne dea voie și DSP-ul. E adevărat că până atunci vor reveni câțiva jucători, dar nu știu dacă suficienți. Rămâne de văzut ce vom face, sper să nu apară discuții, mai ales că noi am jucat și când am avut mai mult de jumătate dintre jucători infectați și nu ne-am plâns niciodată. 

Cele 5 puncte obținute în aceste 3 meciuri ne-au arătat ce forță de grup avem și că putem depăși probleme care chiar nu țin de noi. Vedeți cu acest virus, e incontrolabil...”, a declarat Hadnagy pentru GSP.ro. 

UPDATE 15:20 - LPF a reprogramat meciul FC Argeș - Sepsi

Meciul a fost reprogramat de LPF pentru data de 16 februarie 2021, la ora 19:00.

UPDATE 14:55

LPF a decis amânarea meciului dintre FC Argeș și Sepsi, la cererea clubului din Sfântul Gheorghe. Echipa are 16 cazuri de COVID-19.

Din informațiile GSP.ro, azi, cei de la Sepsi au aflat că au 16 cazuri de coronavirus la echipă. Dintre aceștia, 9 sunt jucători la prima echipă, restul fiind șoferi, magazineri sau alți angajați din jurul echipei.

Astfel, oficialii clubului au cerut aviz de la DSP și au făcut o adresă către LPF pentru amânarea partidei cu F Argeș. Sepsi va juca în schimb partida cu Poli Iași, de vineri, pentru că nu poate amâna două jocuri la rând și până atunci, cel mai probabil , vor mai reveni din fotbaliști.

Din lotul primei echipe, doar Bouhenna, Safranko, Csiszer, Ninaj, Feher, Eder și Nandor sunt apți pentru a juca. Celor bolnavi de COVID-19 li se adută Istvan Fulop, Florin Ștefan și Deligiannidis, care sunt accidentați, și Mitrea și Fofana, care sunt suspendați.

Știrea inițială:

Cu lotul decimat de jucători infectați cu coronavirus, Leo Grozavu, antrenorul lui Sepsi, se declară mulțumit de zestrea acumulată în ultimele 3 meciuri.

Leo Grozavu: „Am scăpat ușor”

- Cum sunteți, domnule Grozavu? V-ați refăcut?
- Sunt în recuperare, am stat 10 zile în spital, acum mă simt bine. De trei zile sunt acasă. Încă mă resimt, obosesc mai repede, am stări de moleșeală. Starea generală e ok, în revenire. Medicul a spus să mai am răbdare măcar o lună de zile. Nu cred că-mi revin total mai devreme. Să nu stau în frig, e foarte important în aceste momente de recuperare.

- Deci nu reveniți curând la echipă?
- Mi-aș dori ca de săptămâna viitoare să revin. Poate după ce se întorc băieții de la Pitești. Fac și niște ședințe de oxigenare hiperbarică. La antrenament va fi mai greu, o să văd cum mă feresc. Poate mă ajută și vremea.

- 5 puncte în 3 meciuri în care ați avut măcar 9-10 absenți. E bine?
- Nu putem să spunem că nu suntem bucuroși. Sigur, apare o nemulțumire după meciul de sâmbătă, am avut 2-0 la pauză. Una peste alta, eu zic că am ieșit bine în aceste 3 meciuri. Nu mă așteptam să batem Astra, aveam doar speranțe minime să luăm ceva de la Viitorul. Ca să fiu cinstit, nu-s nemulțumit nici de punctul cu Voluntari. E bun și punctul ăla, deși atunci când ai 2-0 trebuie să câștigi.

- S-au terminat problemele?
- Nu! Azi avem iar emoții cu acest test Covid, cu siguranță că dacă mai depistăm jucători pozitivi o să fie jale male. Iar feelingul meu e că vor mai fi. Nu știu ce s-a întâmplat, dar n-am reușit să gestionăm deloc situația. E clar că e și vina noastră, nu are rost să căutăm vinovați. Important e să învățăm din tot, să știm pe viitor cum se gestionează situația când intră acest virus nenorocit în vestiar. Marea noastră durere e că am pierdut tot fizic. Am dus în toamna trecută echipa la un nivel foarte bun, cu multă forță. Toată lumea vorbea frumos de noi, iar ca să-ți faci o asemenea identitate e nevoie de timp, de muncă, nu de azi pe mâine. Trebuie să o luăm de la 0.

VIDE Leo Grozavu e nesigur de vaccinul împotriva coronavirusului: „Sunt puțin circumspect”

Citește mai multe știri din Liga 1: 

FRF l-a ignorat pe noul Dobrin! În trecut a mai existat un caz asemănător

Se apropie dezvăluirile cu zăngănit de cătușe! Scandalul Gigi Becali- Anamaria Prodan poate provoca un cutremur în Liga 1

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (13)
s1lv1o_
s1lv1o_  •  01 Februarie 2021, 18:53
Postat de Mecanicacd Srl pe 01 Februarie 2021, 17:56

ei au jucat cu fecesebe dupa ce fecesebeu a castigat sampionlig din turcia dupa o finala de poveste!!!!!!!

Cine e fecesebeu, cine a jucat cu cine? Sepsi in liga 1 in 2021, a jucat pana acum cu Craiova, cfr, Astra, Viitorul, si FC Voluntari. Care dintre ele e 'fecesebeu'? :)))))

s1lv1o_
s1lv1o_  •  01 Februarie 2021, 18:50
Postat de cornelconasu pe 01 Februarie 2021, 16:35

Analiza cu acest virus e...preferențială ! Parcă regulamentul era altfel !!! Dar mă rog, unii nu au intrat în carantină deși legea e clară când vii din zonă galbenă de contaminare, așa că ce să mai vorbim....

Unii, incepand cu UTA?

1661261537422411
Mecanicacd Srl  •  01 Februarie 2021, 17:56

ei au jucat cu fecesebe dupa ce fecesebeu a castigat sampionlig din turcia dupa o finala de poveste!!!!!!!

Vezi toate comentariile (13)
Comentează