FOTBAL  »  Superliga  »  FC ARGEȘ - CSU CRAIOVA 1-0

Prepeliță, după ce a încheiat seria de 4 înfrângeri: „Demitere? Nu știu de unde apar zvonurile astea”

Andrei Prepeliță, antrenor FC Argeș +9   FOTO
Andrei Prepeliță, antrenor FC Argeș

Articol de GSP - Publicat vineri, 07 octombrie 2022 23:31 / Actualizat sambata, 08 octombrie 2022 00:13

Andrei Prepeliță (36 de ani), antrenorul lui FC Argeș, a comentat victoria cu CSU Craiova, scor 1-0, primul succes al piteștenilor după o serie de 4 înfrângeri.

FC Argeș a învins-o la limită pe CS Universitatea, 1-0, iar antrenorul Andrei Prepeliță respiră ușurat pentru moment.

Mihai Stoica, moment de fair-play după Slavia Praga - CFR Cluj 0-1: „E chiar tare!”
Silkeborg - FCSB 5-0
Mihai Stoica, moment de fair-play după Slavia Praga - CFR Cluj 0-1: „E chiar tare!”

„Ghinionul nu putea ține la nesfârșit. Băieții au luptat, au stat foarte bine pe teren, au interpretat foarte bine jocul și am contracarat adversarul.

Știam ce joacă Craiova, am început într-un 4-3-3, apoi am schimbat în 4-3-1-2 pe faza ofensivă și 4-3-2-1 defensiv. Ne-a ieșit, băieții au făcut mișcările foarte bine. Mijlocașii centrali au făcut o risipă mare de efort.

E bine, se integrează și jucătorii nou-veniți, știți că am schimbat 17 jucători, nu ne-a fost ușor. Sper ca ușor-ușor să formăm o echipă bună”, a spus Prepeliță după meci, la Orange Sport.

Andrei Prepeliță, după FC Argeș - Universitatea Craiova: „Demitere? Nu mi-a spus nimeni nimic”

Etapa trecută, la 2-3 cu FCSB, lui Prepeliță i s-a făcut rău la marginea terenului și a primit îngrijiri medicale.

„Mi-am propus să nu mă mai enervez, nimănui nu îi face bine. A fost presiune pe mine, și din interior, și din exterior... Până la urmă, e un lucru bun să simți presiune, ne face să ne dorim victoria mai mult”, a spus Prepeliță astăzi.

Referitor la posibilitatea de a fi demis, antrenorul de la FC Argeș a spus:

„Eu nu am ieșit niciodată să vorbesc, nu știu de unde apar zvonurile astea. Cert este că nu mi-a spus nimeni nimic. Dacă clubul voia să ia măsuri împotriva mea, trebuia să mă anunțe.

Îmi fac treaba de aproape 2 ani, știu că victoriile și performanțele se uită. Trăim în prezent și trebuie să ne gândim la viitor”.

Ce au declarat jucătorii lui FC Argeș

Meci greu, cu o echipă bună a campionatului, cu pretenții mari, unde staff-ul și patronul investesc foarte mult. Cred că sunt convinși că astăzi au întâlnit o echipă bună. Am încredere că Craiova va reveni ce a fost odată și ne va reprezenta cu brio în cupele europene. Și Craiova a făcut un joc bun astăzi, cred că am avut noroc.

- Cătălin Straton

Am suferit enorm pentru această victorie. Nu am făcut un joc strălucit, dar obiectivul era să oprim seria de înfrângeri. Că nu am luat gol este un bonus. Ne-am chinuit.

Nu aveam un moral extraordinar după ultimele meciuri, acasă cu CFR și cu Hermannstadt am pierdut nemeritat, astăzi am avut șansele noastre, una am și fructificat-o. A intervenit presiunea rezultatului, am continuat să ne apărăm și cu un om în plus pentru că era esențial pentru noi să obținem punctele. 

Craiova este o echipă foarte bună, cu jucători individuali foarte buni, formează un grup bun. Ne-am urmărit interesul. Era normal să ne băgăm în poartă.

- Marius Constantin

Mă simt bine, fericit pentru că am reușit să câștigăm, veneam după o serie de 4 înfrângeri și e greu așa, moralul nu era extraordinar. Mă bucur din suflet că am luat cele 3 puncte, asta a fost cel mai important. Am știut să suferim, am făcut un meci bun.

Presiune e la fiecare meci, și cu Steaua și cu CFR. Au avut câteva ocazii, au un joc frumos, elaborat, dar după ce Mister a schimbat sistemul am reușit să-i blocăm mai bine, să fim mult mai periculoși și să aducem mulți oameni în careu pe contraatac. 

- Andreas Calcan

Mai multe știri din Liga 1: 

CSU Craiova luptă cu un club din Israel pentru semnătura unui mijlocaș ofensiv

Gigi Becali pregătește debarcarea lui Dică » Dezamăgit de două aspecte, a luat deja decizia

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
Heiheiargesul1987
Heiheiargesul1987  •  08 Octombrie 2022, 01:48

"Stiti ca am schimbat 17 jucatori, nu ne-a fost usor." Intrebarea corecta dupa acest raspuns ar fi : V-a obligat cineva sa ii schimbati?

Vezi toate comentariile (1)
Comentează