FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ CAMPIOANĂ

VIDEO Iftime a aruncat prosopul: „Ei sunt chiorii din țara orbilor. CFR se distrează și anul viitor!”

CFR Cluj a cucerit al 4-lea titlu consecutiv în Liga 1, după victoria cu FC Botoșani, scor 1-0. Valeriu Iftime, finanțatorul clubului moldovean, admite superioritatea campionilor. +49   FOTO
CFR Cluj a cucerit al 4-lea titlu consecutiv în Liga 1, după victoria cu FC Botoșani, scor 1-0. Valeriu Iftime, finanțatorul clubului moldovean, admite superioritatea campionilor.

Articol de , - Publicat miercuri, 19 mai 2021 00:19 / Actualizat miercuri, 19 mai 2021 08:25

CFR Cluj a cucerit al 4-lea titlu consecutiv în Liga 1, după victoria cu FC Botoșani, scor 1-0. Valeriu Iftime, finanțatorul clubului moldovean, admite superioritatea campionilor. 

FCSB n-a pierdut campionatul în seara asta. Mie îmi pare rău că n-am reușit să facem să se joace cu cupa pe masă în ultima etapă. CFR a fost mai bună decât noi în această seară. Suntem o echipă bună de play-off, dar e greu să îi bați. 

Ei sunt mai buni decât toți în momente cruciale, sunt mai maturi, am spus-o! Proiectul lor e interesant, au cheltuit foarte mulți bani. Au și scos din cupele europene. Au mizat pe sumele de acolo. Ei nu vând fotbaliști, iar competiția e slabă. 

FCSB se joacă cu jucătorii, are un lot senzațional, dacă știi să îi articulezi cu unii experimentați. Craiova a căzut inexplicabil în ultimele etape. În rest, nu-s echipe care să încurce CFR. CFR e chiorul din țara orbilor. La cum suntem acum, mă refer la Liga 1, se distrează și anul viitor. Sper să facă față în Europa, are calitate”, a declarat Valeriu Iftime.

Eu zic că e final de generație la CFR, dar nu știu dacă anul ăsta sau anul viitor. Se vorbește că au o vârstă mare, dar se distrează de 4 ani consecutiv în România, Au tot ce le trebuie. Au trasee, schimbări de direcție. Vedem o calitate fotbalistică colectivă
- Valeriu Iftime, finanțator Botoșani

VIDEO Valeriu Iftime, după titlul câștigat de CFR Cluj: „Ei sunt chiorii din țara orbilor”

CFR Cluj, „campioana provinciei”

CFR a cucerit astăzi titlul cu numărul 7 în Liga 1, al 4-lea consecutiv. Clubul clujean devine astfel cel mai titrat din provincie, devansând UTA. Doar Steaua, Dinamo și Venus București mai sunt în față. CFR mai are în palmares 4 Cupe ale României și 4 Supercupe.

Sezoanele în care CFR a cucerit titlul: 2007/2008, 2009/2010, 2011/2012, 2017/2018, 2018/2019, 2019/2020 și 2020/2021.

FC Botoșani - CFR Cluj. FOTO: Raed Krishan
FC Botoșani - CFR Cluj. FOTO: Raed Krishan
FC Botoșani - CFR Cluj. FOTO: Raed Krishan
FC Botoșani - CFR Cluj. FOTO: Raed Krishan
+45 FOTO

Citește și alte știri despre FC Botoșani - CFR Cluj:

EXCLUSIV L-au transferat și pe el înaintea meciului?! Scos din lot pentru că ar fi semnat cu CFR Cluj!

Colțescu, o singură eroare în prima repriză » CFR a cerut penalty, reluările TV au arătat altceva

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (21)
422663335592396
Angela Ionescu  •  21 Mai 2021, 15:53

DICA un jucător stelisti de rasă, exemplu tinerilor jucători, dar nu este antrenorul care poate face steaua campioană. Deci Becali dacă vrei să câștigi campionatul ține cont de cele de mai sus.

422663335592396
Angela Ionescu  •  21 Mai 2021, 15:21

Becali a făcut experiență cu antrenori de doi bani și până nu v-a aduce un antrenor mercenar , ca Dan , Olaroiu, Sumudica, sau Lucescu junior sau senior, care se bat cu pumnii în piept că nu antrenează steaua, dacă dai banul unui mercenar profesionist , te face fericit. Așa cum ani de zile ti-ai batut joc de tine și de susținători tai ar fi bine să asculți de cele scrise mai sus.Echipa ta de copii joacă încântător dar nu rezista jocului dur practicat de mercenari. Punct și sa-ti deschidă dumnezeu mintea.

dinamo_forever_77
dinamo_forever_77  •  19 Mai 2021, 09:21
Postat de catalin_cj pe 19 Mai 2021, 09:10

*** De ce nu ati jucat si cu *** la fel ca si cu CFR si Craiova? Cum se face ca in timpul meciurilor cu ei raman intotdeauna spatii pentru a trage la poarta si 5 fundasi se feresc de perle, iar cu noi faceati marcaj om la om? Cum se poate ca Pap sa scoata cu noi senzational iar cu fcsb sa dea pasa la adversar in fata portii goale? ***!

Lasa tata...este mai bine asa. Va caleste pe voi si va face un bine. Plus....exista o karma pe lumea asta....

Vezi toate comentariile (21)
Comentează