FOTBAL  »  Superliga  »  BOTOȘANI - CFR CLUJ 2-1

FC BOTOȘANI - CFR CLUJ 2-1 // VIDEO + FOTO Gafă uriașă: mesajul apărut pe marginea terenului, în timpul partidei de la Botoșani :))

Articol de - Publicat duminica, 08 decembrie 2019 18:03

FC Botoșani - CFR Cluj, primul duel al zilei din Liga 1, încheiat 2-1, a produs și o gafă de neconceput, apărută pe panourile publicitare de la marginea terenului. 

TV Look Plus a comandat un mesaj pe unul dintre panourile electronice de pe marginea terenului, prin care se urmărea promovarea finalei de calificare a „feroviarilor” din Europa League.

Numai că în locul lui Celtic, adversara în fața căreia ardelenii trebuie să obțină cel puțin un punct pentru a ajunge în primăvara europeană, era trecut numele lui Lazio!, echipă cu care CFR deja a jucat ambele meciuri directe din grupă (2-1 la Cluj, 0-1 la Roma)! 

Anunțul respectiv a apărut astfel: 

„CFR Cluj - Lazio, joi, 12 decembrie, de la 19:55, în direct la Look Plus. Calificarea se joacă la Cluj!”

CFR Cluj, încă un hop până la primăvară

Celtic e, practic, singura echipă care stă între CFR Cluj și calificarea „feroviarilor” în primăvara europeană a Europa League. Pe 12 decembrie, CFR va primi vizita scoțienilor, echipa lui Dan Petrescu având nevoie de un punct pentru a avansa în șaisprezecimi de pe locul 2. Ardelenii pot merge mai departe și cu o înfrângere, cu condiția ca Lazio să n-o bată în deplasare pe Rennes.

Vezi AICI toate detaliile de la partida FC Botoșani - CFR Cluj!

Joci constant la pariuri? Avem un test pentru tine – răspunsurile sunt foarte importante! 

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Ședința s-a încheiat! Cristiano Bergodi a plecat OFICIAL de la Rapid: „Mulțumim pentru momentele frumoase”


Comentarii (6)
radumatei
radumatei  •  09 Decembrie 2019, 19:28
Postat de amicu pe 08 Decembrie 2019, 19:58

De ce toți folosesc numele județului în locul numelui localității??? Daca ar juca Timișoara am zice, veniți la Timid? Sau daca se joaca în Reșița spunți că pe stadionul din Caraș-Severin? Sau daca joaca Petrolul, haideți să umplem arena din Prahova???

Poate pentru ca "Cluj-Napoca" e o denumire artificiala, inventata de Ceausescu care era frustrat de insignifianta romanilor in Cluj si in Transilvania in general, de-a lungul istoriei. "Cluj" e denumirea naturala a orasului si de aia e folosita de majoritatea oamenilor.

1278649198984621
Graphic Signs  •  09 Decembrie 2019, 06:48

I: De ce se trezesc ardelenii de dimineaţă? R: Ca să vadă cât mai au până se trezesc târziu...

amicu
amicu  •  08 Decembrie 2019, 19:58

De ce toți folosesc numele județului în locul numelui localității??? Daca ar juca Timișoara am zice, veniți la Timid? Sau daca se joaca în Reșița spunți că pe stadionul din Caraș-Severin? Sau daca joaca Petrolul, haideți să umplem arena din Prahova???

Vezi toate comentariile (6)
Comentează