FOTBAL  »  Superliga  »  FC BOTOȘANI - DINAMO 4-0

FC Botoșani - Dinamo 4-0. Jerry Gane, după umilința din Moldova: „Nivelul acestor jucători nu e de Dinamo!”

FC Botoșani a obținut cea mai clară victorie din istoria meciurilor directe cu Dinamo, scor 4-0. La final, Jerry Gane, 49 de ani, tehnicianul „câinilor”, a tras concluziile. +16   FOTO
FC Botoșani a obținut cea mai clară victorie din istoria meciurilor directe cu Dinamo, scor 4-0. La final, Jerry Gane, 49 de ani, tehnicianul „câinilor”, a tras concluziile.

Articol de GSP - Publicat duminica, 24 ianuarie 2021 21:50 / Actualizat duminica, 24 ianuarie 2021 22:32

FC Botoșani a obținut cea mai clară victorie din istoria meciurilor directe cu Dinamo, scor 4-0. La final, Jerry Gane, 49 de ani, tehnicianul „câinilor”, a tras concluziile.

Toate detaliile despre FC Botoșani - Dinamo 4-0, AICI

Programul + rezultatele rundei #18 din Liga 1

„Greșelile individuale ne-au costat. Am avut și noi ocazii, dar la pauză am intrat cu 0-3 și meciul era jucat. Partida s-a jucat în primele minute, Au fost 3-4 jucători importanți pe care nu am contat în acest meci, Anton, Nemec, Gol, Grigore. Am avut în jur de 10 fotbaliști U21, le-am dat șansa mai multora, dar nivelul lor nu este de această echipă momentan. Ei mai au nevoie de minute, de meciuri în picioare.

S-au liniștit lucrurile în privința jucătorilor, mă refer la cei care rămân la echipă. Sper să am noii fotbaliști (n.r. Filip și Nepomuceno) disponibili pentru partida cu Mediaș. Nu este foarte mult timp de pierdut, urmează meciuri din 3 în 3 zile și trebuie să ne revenim.

Am văzut și eu ce a declarat Cortacero. Are nevoie de fapte să demonstreze. Atâta tot. Noi am trecut printr-o perioadă dificilă. Încrederea e în cei de la DDB, ei au adus liniște, pentru că sunt multe lucruri puse la punct datorită lor. O să vedem dacă e adevărat ce a spus și dacă vor intra sau nu banii”, a declarat Gane la Look Sport+.

„Paul Anton are o problemă medicală, de-asta nu l-am forțat. Nu știu nimic de plecarea lui”
Jerry Gane, antrenor Dinamo

„Ce să mai spunem? La 4-0... e rușinos pentru noi. Nu ne gândeam niciodată că o să luăm o asemenea bătaie. Trebuie să lăsăm capul jos, toți suntem de vină. Trebuie să ne trezim și să câștigăm următorul joc. Ne cerem scuze fanilor. 

Cine să mai creadă în Cortacero? Doar în cei din DDB credem. Spaniolii nu au mai trecut pe la noi, nu mai știm nimic. Sperăm să apucăm să luăm niște bani, pentru că de-asta plecăm de-acasă” 
Alexandru Răuță, mijlocaș Dinamo

FOTO. Cele mai interesante imagini din partia FC Botoșani - Dinamo 4-0

+12 FOTO

Citește mai multe știri despre FC Botoșani - Dinamo 4-0:

Cum i-a dat Hamidou Keyta lui Dinamo cel mai rapid gol al sezonului

Doi fotbaliști s-au „rupt” chiar înainte de FC Botoșani - Dinamo

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (27)
sorineatzapuideratza
sorineatzapuideratza  •  25 Ianuarie 2021, 14:00
Postat de mda.... pe 25 Ianuarie 2021, 11:49

Nu stie el de astea.Pe el sa il întrebi de nebunia lui salam :)))

manelistule, pune mana pe un dictionar, dynamo in engleza inseamna dinam, daca traduci dinamo in rusa exact aia e - Динамо... bolsevicule!!

sorineatzapuideratza
sorineatzapuideratza  •  25 Ianuarie 2021, 13:56
Postat de parpalache pe 25 Ianuarie 2021, 10:56

Dar de Houston Dynamo n-ai auzit mai macaneatza?Din Texas,campionatul Statelor Unite?Si ca mult mediatizata debarcare- din Normandia,Franta- a aliatilor, pe 6 iunie 1940-avea numele de cod„operatiunea...Dynamo”***

parpalache, esti de noaptea mintii!! am zis si in petitie ca, tot asa, neica nimeni ca tine au zis de dynamo... una e dynamo si altceva e dinamo e o diferenta uriasa.... dinamo nu inseamna nimik in engleza si e doar in spatiul ex-sovietic, bolsevicule...

redbuldog
redbuldog  •  25 Ianuarie 2021, 12:15

Jerrika,nu pusti U21 sunt principala problema la echipa!Eu sa fiu in locul tau i-as forta pe Grigore si Ehmann stoperi,deci fara Bejan si Puljici,care ne-au ,,mancat"jumatate din punctele pierdute pana acum,iar pentru ofensiva mai mult pe Moldoveanu,Mihaiu,Blejdea si chiar Magureanu,caci Nemec si Magaye sunt uzati rau si nu-si merita salariul ala cat ar fi de redus..!

Vezi toate comentariile (27)
Comentează