FOTBAL  »  Superliga  »  FC BOTOȘANI - FCSB 0-0

Gigi Becali, nervos la TV după FC Botoșani - FCSB 0-0: „Am o rugăminte. Întrebați-l pe antrenor, nu pe mine!” + Ce a spus despre Ondrasek

Articol de GSP - Publicat joi, 15 iulie 2021 22:52 / Actualizat joi, 15 iulie 2021 23:10

Gigi Becali (63 de ani), patronul celor de la FCSB, a oferit prima reacție după pasul greșit înregistrat de echipa sa la Botoșani, scor 0-0.

Într-un dialog purtat cu Vali Moraru la emisiunea „Digi Sport Special”, Becali a izbucnit în momentul în care a fost pus să comenteze declarațiile lui Dinu Todoran. „De ce mă întrebați de schimbări? Nu știți că așa se procedează la noi”, a spus Todoran la flash-interviu.

„Nu știu ce să zic. Am avut ocazii, am avut bară, am avut penalty. Îmi pare rău că n-am câștigat, pe Botoșani n-o mai găsim ca în seara asta! 

Nu am niciun interes să vorbesc, dar o fac. Am o rugăminte. Vreți să vorbim despre meci sau despre antrenor și ce a spus Todoran? Întrebați-l pe antrenor de ce au ieșit fundașii centrali la pauză? Voi nu vreți să vă vorbească omul și să faceți emisiunea, voi vreți senzații. Probabil că s-au schimbat fundașii centrali pentru ca antrenorul să vadă ce pereche va folosi. Așa am convenit. Todoran face schimbările, ce vreți să vă mai spun? Spun ce vreau eu, nu ce vreți voi, mă distrez. 

După părerea mea, Tănase a fost cel mai bun de pe teren. Nu simulează, asta e părerea mea, a avut un motiv pentru care a căzut”, a spus Becali, în direct la Digi Sport. 

FC Botoșani - FCSB, prin vizorul fotoreporterului GSP / FOTO: Ionuț Tabultoc
FC Botoșani - FCSB, prin vizorul fotoreporterului GSP / FOTO: Ionuț Tabultoc
FC Botoșani - FCSB, prin vizorul fotoreporterului GSP / FOTO: Ionuț Tabultoc
FC Botoșani - FCSB, prin vizorul fotoreporterului GSP / FOTO: Ionuț Tabultoc
+33 FOTO

Gigi Becali: „Nu mi-a plăcut Ondrasek” 

Ondrasek are niște calități. Iese mingea afară din capul lui. Nu vreau să-l mai critic pe băiat. Nu mi-a plăcut. Pe mine mă păcălește cu un lat? Dacă Oaidă dădea gol, credeți că nu-l schimba Todoran? Îl schimba Todoran! 

Cordea e fotbalist adevărat, poate juca orice post. Cordea nu va mai lipsi niciodată din primul 11.

Pe mine m-a dezamăgit Moruțan. Dacă vrei să ajungi fotbalist, pasează, pasează, pasează! Hai să facem posesie. Dacă tu te apuci să driblezi, se apucă și celălalt și face la fel - Gigi Becali, patron FCSB

Citește și alte știri despre FCSB:

Dinu Todoran, discurs brutal de sincer după primul meci oficial la FCSB: „De ce mă întrebați asta? Nu știți că așa se procedează la noi?”

Becali nu s-a putut abține! 3 schimbări la pauză: un nou-venit, judecat rapid

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (21)
corectu
corectu  •  16 Iulie 2021, 11:35

În min.3 penalty nedat la faultul asupra lui Octavian Popescu.Faul- tul s-a produs pe linia de 16 m.Cristi Balaj a spus că a fost.Să nu contrazicem specialistul.

amadeus2021
amadeus2021  •  16 Iulie 2021, 10:33

Gigi nici măcar nu are decența să își asume ceea ce face. Nu este nimic nou, măcar să ia licența de antrenor; la banii care îi are o poate cumpăra de pe OLX.

bodystyle74
bodystyle74  •  16 Iulie 2021, 10:13

Gigi nu minte, ca este foarte evlavios,daca zice ca Todoran schimba inseamna ca are dreptate:)))))

Vezi toate comentariile (21)
Comentează