FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

FC BOTOȘANI - FCSB // Remontada! Cum arată bilanțul lui Bogdan Vintilă și de ce se simte presiunea pe Dan Petrescu

Articol de , - Publicat joi, 07 noiembrie 2019 10:54

În ultimele 8 etape, FCSB a recuperat nu mai puțin de 7 puncte din ecartul imens pe care îl avea față de CFR la finalul lunii august. 

  • FC Botoșani - FCSB se joacă sâmbătă, 9 noiembrie, de la ora 20:30 și va fi transmis pe TV Digi Sport, TV Telekom Sport, Look Plus și liveTEXT pe GSP.ro. 

26 august. Se închide etapa a 7-a în Liga 1, etapă în care FCSB a pierdut, 0-4 la Mediaș, iar CFR a spulberat-o acasă pe FC Botoșani, 4-1. 

Clasamentul e șocant din perspectiva celor două rivale în lupta pentru titlu. CFR e pe primul loc, FCSB e chiar pe ultimul!!! Iar diferența dintre ele e de nu mai puțin de 13 puncte! 

4 noiembrie. Se închide etapa a 15-a în Liga 1, etapă în care FCSB a câștigat, 2-1 cu Sepsi, iar CFR a spulberat-o pe Clinceni, 3-0. Clasamentul însă arată cu totul altfel față de acum două luni și jumătate. 

CFR e tot lider, dar a pierdut mult din avans! FCSB a urcat fantastic și a redus la numai 6 puncte distanța! Practic, a recuperat aproape un punct în fiecare din ultimele 8 etape! În care s-a jucat inclusiv meciul direct cu CFR, terminat însă remiză, 0-0. 

Revenirea FCSB-ului a fost facilitată și de faptul că CFR a avut de suferit din plin de pe urma participării europene. 

Campioana a pierdut nu mai puțin de 3 meciuri în Liga 1, atunci când a jucat imediat după o partidă pe continent: 2-3 cu Astra, după meciul de la Praga, 1-3 cu Viitorul, după meciul de la Glasgow, și 1-2 cu Iași, după deplasarea de la Rennes. În plus, derby-ul cu FCSB, 0-0, s-a jucat imediat după victoria cu Lazio. z 

FC BOTOȘANI - FCSB // Remontada! Cum arată bilanțul lui Bogdan Vintilă și de ce se simte presiunea pe Dan Petrescu

PROGRAM 2019: Mai ușor pentru CFR 

Până la finalul anului, Liga 1 mai programează încă 7 etape. Se va juca inclusiv înainte cu câteva zile de Crăciun. Duelul de la distanță FCSB - CFR o avantajează pe trupa lui Dan Petrescu, care o va întâlni doar pe Astra, din zona echipelor care acum se află pe locuri de play-off. În schimb, FCSB va avea în luna decembrie toate meciurile grele: Gaz Metan, Viitorul, Craiova. 

FC BOTOȘANI - FCSB // Remontada! Cum arată bilanțul lui Bogdan Vintilă și de ce se simte presiunea pe Dan Petrescu

Revenirea istorică a fost în 2008! 

Cea mai spectaculoasă remontada reușită de FCSB a fost cea din startul returului sezonului 2007-2008. Și a avut loc tot în duelul cu CFR. Atunci, după etapa a 20-a, gruparea din Gruia avea un avans de 11 puncte. După numai 8 etape, FCSB a trecut pe primul loc, cu două puncte peste CFR. Finalul însă i-a fost fatal și CFR a câștigat campionatul, cu un singur punct în plus.  

Cel mai echilibrat campionat 

Dacă s-ar intra în partea a doua a sezonului în acest moment, după 15 etape, diferențele dintre primele 6 ar fi extrem de mici. Practic, după înjumătățirea punctelor, distanța între primul loc și ultima formație care ar prinde play-off-ul ar fi de numai 3 puncte. Iar prima rundă din play-off ar conține un meci direct între locul 1 și locul 6.  

FC BOTOȘANI - FCSB // Remontada! Cum arată bilanțul lui Bogdan Vintilă și de ce se simte presiunea pe Dan Petrescu

VIDEO // MATCH PREVIEW FC BOTOȘANI - FCSB

VEZI ȘI:

„E în România pentru Florinel Coman” » Ultimele informații despre transferul de la FCSB + Câți bani poate încasa Becali

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (9)
411193213115437
Vlad Muresan  •  07 Noiembrie 2019, 20:11

Daca Steaua nu avea în primele 7 etape 8-9 titulari accidentați acum ar fi fost pe primul loc la mare distanță in fata cfr-ului.

131624217670160
Geani Muraru  •  07 Noiembrie 2019, 18:19

FCSBISTII sper ca v-ati cumparat seminte si cola ca azi la televizor joaca o echipa romaneasca de fotbal nu o turma de oi! Jiji singurul patron fara cap " vezi banerul lui Guimaraes " impreuna cu turma de mioare pot vedea cum se joaca fotbal fara valize si fara miute cu sateliti gen Viitorul Constanta

spartcapus
spartcapus  •  07 Noiembrie 2019, 17:59

Ce remontada? 6 puncte sunt doar de la nasul si de la satelitul satesc, poate blatiada! fcxb, echipa fara nume, e rusinea fotbalului romanesc, pe ei i-au batut si Alashkertii!

Vezi toate comentariile (9)
Comentează