FOTBAL  »  Superliga  »  FC BOTOȘANI - FCSB

FC BOTOȘANI - FCSB // Scandal între Becali și Valeriu Iftime! Gigi nu-l lasă pe Mihai Roman să joace: „A uitat când se ruga de mine! Bine măcar că n-am picat în capcană”

Articol de GSP - Publicat joi, 07 noiembrie 2019 17:41

FC Botoșani și FCSB vor juca sâmbătă, de la 20:30, iar relația dintre cele două echipe a devenit, cel puțin la nivel declarativ, una tensionată. 

  • FC Botoșani - FCSB e sâmbătă, de la 20:30. Partida va fi liveTEXT și video pe GSP.RO și în direct pe TV Telekom Sport, Look Sport și TV Digi Sport

Mijlocașul lateral al gazdelor, Mihai Roman (35 de ani), nu va putea evolua sâmbătă din cauza unei clauze puse de Gigi Becali în momentul în care fotbalistul a plecat de la FCSB, în septembrie 2019. Dacă Roman va juca, Botoșani ar încălca înțelegerea și ar trebui să plătească 100.000 de euro compensații. 

Drept urmare, Iftime l-a sunat pe Becali și a încercat să obțină anularea acelei clauze. Gigi a fost în ultimii doi ani principalul creditor al moldovenilor, trimițând la Botoșani 3 milioane de euro în transferuri. 

„Cei de la FCSB au pus o condiție când l-am transferat pe Roman. Dacă joacă cu FCSB, eu plătesc o mare penalitate. L-am sunat pe domnul Becali și i-am cerut un favor, să-l lase să joace Mihai Roman în meciul de sâmbătă. Nu a fost de acord și m-am supărat. Mi-a spus: «Nu! Contractul e contract». Mă pune să plătesc 100.000 de euro dacă vreau să joace Mihai Roman. Este o clauză abuzivă, dar noi am semnat contractul. 

Roman este terminat de supărare! Gigi i-a luat dreptul la muncă! Am încercat să rezolvăm amiabil problema. Roman era vreun Messi să îți fie frică de el? De unde atâta răutate? Îmi schimb, Gigi mi-a demonstrat că este un om care m-a dezamăgit total. 

Eu am fost foarte deschis, dar o să fiu de acum mult mai atent când transferăm un jucător la FCSB, dacă vom mai transfera”, a declarat Valeriu Iftime pentru site-ul btonlie.ro

  • În acest sezon de Liga 1, Roman a bifat 9 meciuri și a marcat două goluri. 

Valeriu Iftime: „Gigi Becali a uitat cum se ruga de mine” 

Finanțatorul celor de la FC Botoșani se declară extrem de nemulțumit de atitudinea lui Gigi Becali și că se va comporta diferit de acum înainte cu el. 

„Din acest moment eu unul voi schimba foaia cu Gigi Becali, atunci când o să mai vină vorba să facă transferuri de la noi. Gigi Becali mi-a demonstrat că nu este omul religios în care tot postează, atunci când sunt camerele TV asupra lui. Acea imagine este una total falsă! Dar lăsați că este bine să vadă lumea cine este marele om religios!  

Gigi Becali a uitat cum se ruga de mine să accept transferul lui Roman la FCSB atunci când îi ardea buza prin cupele europene. Tot Gigi Becali s-a rugat de mine să îl iau înapoi pe Roman la Botoșani. Am acceptat și atunci, dar și acum. Iar tu ce faci cu mine? Mă tratezi ca pe ultimul partener de afaceri din lumea asta? Noroc că ne-am trezit la timp și nu am căzut în capcană.  

Dacă îl băgăm pe Roman riscăm să ajungem pe la Comisii. Dar, dacă eu vreau, atunci vă asigur că tot ajung cu Gigi Becali la Comisii și eu voi câștiga. Clauza aia este bagată abuziv!”, a adăugat Iftime pentru sursa citată.

Citește și:

Creditorul devine adversar! Gigi Becali se duelează cu echipa către care a trimis 3 milioane de euro în 2 ani

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (47)
cneius
cneius  •  08 Noiembrie 2019, 13:08

"Noroc că ne-am trezit la timp și nu am căzut în capcană." Naiba mai intelege ceva din acest articol !

1056403804392940
Felix-daniel Pinga  •  08 Noiembrie 2019, 10:31
Postat de cornelconasu pe 08 Noiembrie 2019, 10:07

Niciodată , nimeni , nu va mai crede într-un meci corect pe teren între fcsb și Botoșani, Astra, Viitorul, Craiova, Clinceni !!!!!

Sau Voluntari

cornelconasu
cornelconasu  •  08 Noiembrie 2019, 10:07

Niciodată , nimeni , nu va mai crede într-un meci corect pe teren între fcsb și Botoșani, Astra, Viitorul, Craiova, Clinceni !!!!!

Vezi toate comentariile (47)
Comentează