FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Își vor înapoi jucătorul de la FCSB: "O să discut cu Gigi Becali"

Articol de GSP - Publicat duminica, 23 septembrie 2018 18:27

Valeriu Iftime, finanțatorul de la FC Botoșani, susține că Gigi Becali nu-l mai are la suflet pe Mihai Roman, jucător transferat în urmă cu câteva săptămâni chiar de la formația moldavă.

Oficialul botoșănenilor spune că va avea o discuție cu patronul FCSB prin care va încerca să-l convingă să i-l dea înapoi pe Roman, 33 de ani.

"Eu ştiu foarte bine pentru ce a fost transferat Roman la Steaua. Am discutat cu Gigi Becali de la început despre acest lucru. El a fost adus ca să îl ajute pe Gigi să se califice în grupele Europa League, iar apoi să joace mai mult în această competiţie pentru echipa dânsului.

Acum situaţia s-a complicat şi este normal ca Gigi şi cei de la Steaua să dorească să joace în Liga 1 cu jucătorii tineri şi de mare perspectivă pe care Dică îi are sub comandă. O să discut cu Gigi Becali, iar dacă o să ajung la o soluţie cu dânsul, atunci eu îl vreau chiar şi de mâine pe Roman la Botoşani. Acum îl pot lua doar dacă rămâne liber de contract.

Însă dacă nu, atunci vom aştepta până în iarnă şi vom vedea ce o soluţii o să găsim atunci. Eu îl am la echipă pe Fabbrini, pe care l-am adus în locul lui Roman, iar el este mai incisiv, dar totuşi Roman îmi dă o siguranţă şi o personalitate mai mare la echipă. Este păcat să stea la Steaua şi să fie rezervă sau chiar uneori nici să nu prindă lotul“, a spus Iftime pentru Fanatik.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (8)
749913671784643
Razvan Marcel  •  25 Septembrie 2018, 12:26

Câți jucători au dat Pandurii la Botoșani? Și câți au fost dați Fcsb și Dinamo? Dar sunt unii care sunt paralel de fotbal.

749913671784643
Razvan Marcel  •  25 Septembrie 2018, 09:37

Blat a fost și acum 2-2,si un penalty pe care nu la dat pt Botoșani. Și atunci la dat pe Roman, dacă era de blat nu se făcea?

albalbastru72
albalbastru72  •  23 Septembrie 2018, 23:55

I-ai inapoi si pe Roman si pe Morutan ca dorm pe ei.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează