FOTBAL  »  Superliga  »  DREPTURI TV

TELEKOM DISPARE // VIDEO EXCLUSIV FC Botoșani, primul club din Liga 1 care reacționează după dezvăluirile-bombă ale Gazetei: „Impactul poate fi catastrofal”

RCS Rds a ajuns la 3,7 milioane de abonați pe TV și datorită competițiilor de sport pe care le transmite Digi. Telekom are 1,5 milioane de abonați
RCS Rds a ajuns la 3,7 milioane de abonați pe TV și datorită competițiilor de sport pe care le transmite Digi. Telekom are 1,5 milioane de abonați

Articol de GSP - Publicat miercuri, 22 mai 2019 09:48

Gazeta Sporturilor a prezentat azi în exclusivitate informația că brand-ul Telekom va dispărea din România, iar drepturile TV din Liga 1 ar urma să fie împărțite doar de RCS-RDS și Orange.

Liga 1 are nevoie ca de aer de drepturile TV, iar incertitudinea ce persistă față de viitorul contract aruncă majoritatea cluburilor într-un impas financiar aproape imposibil de evitat.

Valeriu Iftime, finanțatorul celor de la FC Botoșani, e primul om de fotbal din Liga 1 care comentează informația publicată azi de Gazeta Sporturilor. 

 

„Dacă vorbim strict de acest eveniment, poate fi o problemă dispariția unui operator. În condițiile în care un operator dispare, iar televiziunile ar avea o problemă de plată către fotbal, impactul e greu de măsurat și poate fi catastrofal.

Știm că bugetele noastre vin în proporție de 60 de procente din drepturile TV. Trebuie să fim foarte vigilenți și să găsim soluții. Nici infrastructura nu ne ajută deloc, sunt multe stadioane din anii '70 lipsite de orice facilitate. Politicul ar trebui să ne înțeleagă că trebuie să facem din fotbal un spectacol”, a spus Valeriu Iftime, la emisiunea GSP Live din această dimineață. 

Vezi și: SEISM ÎN FOTBALUL ROMÂNESC! Telekom dispare din România, Digi și Orange împart abonații, drepturile TV sunt în aer » Urmează falimentul Ligii 1?

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (24)
costacurta
costacurta  •  23 Mai 2019, 18:42
Postat de costacurta pe 23 Mai 2019, 18:41

Nu prea mai prezinta interes liga romana, e pe duca, demult, nu de ieri de azi, va pacaliti sunguri.

Singuri, scuze.

costacurta
costacurta  •  23 Mai 2019, 18:41

Nu prea mai prezinta interes liga romana, e pe duca, demult, nu de ieri de azi, va pacaliti sunguri.

1576164249379310
Florin Bălănescu  •  23 Mai 2019, 14:21

Hal de ştire şi ziar de doi bani! Cică "şi-ar fi concediat..."! Cu alte cuvinte, am auzit şi noi un zvon şi vi-l servim la tavă; înghițiți-l pe nemestecate. Bă, neterminaților, o informație se verifică din cel puțin trei surse înainte de a fi dată publicității; voi n-ați verificat-o nici măcar din una. E ca şi cum ar spune cineva "jesepe cică ar fi ziar de sport"; sanchi! E doar hîrtie de împachetat gogoşi.

Vezi toate comentariile (24)
Comentează