FOTBAL  »  Superliga  »  FC BOTOȘANI - RAPID 0-2

FOTO „Hoții, hoții!” » 3 faze controversate în Botoșani - Rapid: două „roșii” neacordate

FC Botoșani - Rapid | În minutul 31, moldovenii au solicitat o lovitură de pedeapsă. Faza a fost extrem de grea, iar în final brigada condusă de Marcel Bîrsan a luat decizia corectă. +39   FOTO
FC Botoșani - Rapid | În minutul 31, moldovenii au solicitat o lovitură de pedeapsă. Faza a fost extrem de grea, iar în final brigada condusă de Marcel Bîrsan a luat decizia corectă.

Articol de GSP - Publicat duminica, 22 august 2021 22:23 / Actualizat duminica, 22 august 2021 23:24

FC Botoșani - Rapid 0-2 | Meciul din Moldova a avut mai multe faze controversate de arbitraj.

Toate detaliile despre Botoșani - Rapid, AICI!

1. FC Botoșani a cerut penalty în prima repriză

În minutul 31, moldovenii au solicitat o lovitură de pedeapsă. Faza a fost extrem de grea, iar în final brigada condusă de Marcel Bîrsan a luat decizia corectă.

Carnat a pierdut mingea în propria jumătate, fiind deposedat de Braun. Balonul a ajuns la Ongenda, iar francezul i-a pasat la rându-i lui Mihai Roman, aflat la limita ofsaidului. 

Veteranul lui Croitoru a șutat în piciorul lui Moldovan, apoi balonul a ricoșat la Fili, care a ratat din 7 metri. Albanezul a șutat direct în Belu-Iordache!

Toți jucătorii gazdelor au crezut că fundașul giuleștenilor a respins mingea cu mâna, au cerut insistent penalty și l-au înconjurat pe Bîrsan, în timp ce arbitrul se consulta cu asistentul de pe acea parte, Ciprian Danșa. 

„Hoții, hoții!”, au strigat și spectatorii. Reluările TV au arătat însă că mingea l-a lovit în abdomen pe Claudiu Belu.

„Hoții, hoții!” » 3 faze controversate în Botoșani - Rapid: două „roșii” neacordate
Capturi TV @Digi Sport

2. Albu trebuia eliminat. N-a văzut nici măcar „galben”!

În minutul 36, Albu l-a călcat violent pe Eduard Florescu. Bîrsan nu i-a acordat nici măcar cartonașul galben, deși intrarea era de „roșu” direct.

„Hoții, hoții!” » 3 faze controversate în Botoșani - Rapid: două „roșii” neacordate
Captură TV @Look Sport+

3. FC Botoșani, iertată și ea de o eliminare

Bîrsan a gafat și spre finalul primei reprize (45), când nu i-a arătat al doilea galben lui Alin Șeroni, pentru faultul acestuia asupra lui Bălan. Șeroni văzuse primul cartonaș în urmă cu două minute.

„Hoții, hoții!” » 3 faze controversate în Botoșani - Rapid: două „roșii” neacordate
Captură TV @Digi Sport

Citește mai multe știri de actualitate:

Deian Sorescu, propus de agenți unei forțe a Turciei » Galeria e recunoscută peste tot în lume

FCSB a pierdut un jucător de top! Iordănescu: „Nu intră în calcule pentru meciul cu Sepsi”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (23)
maccarone707
maccarone707  •  23 August 2021, 12:50
Postat de geogeo pe 22 August 2021, 23:31

Domnu' Balaj, aveti vreo explicatie ca jucatori care in Liga 2 erau modesti si cativa rasuflati submediocri din Liga 1 (Belu, Crepulia, Albu) devin brusc un fel de Real Madrid? Bagati controale antidoping si mai castiga Rapidul 1-2 meciuri in tot campionatul. Agresivitatea dusa la extrem, privirile fixe si ochii injectati nu va spun nimic?

cat de penibil esti, pai nu ti-e rusine cand fc *** berceni baga la greu pungutele galbene ale lui neubert, dupa care martoagele ciobanului deveneau brusc armasari? alergau 90 de minute *** si nici macar nu transpirau. ca sa nu mai vorbim de ozon in dos...cum s-au cerut controale, cum fc *** a inceput sa piarda...gigist prost ce esti - scuzati pleonasmul

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

voinea
voinea  •  23 August 2021, 11:27

Dacă dădea "roșu" comentam că a fost prea ușor acordat... Acum că trebuia să dea... Trebuie să facem ceva să mai scriem un articol. aș fi curios care e părerea unui arbitru din Olanda sau Belgia să nu spun de Anglia sau Germania

cuviosul_pafnutie
cuviosul_pafnutie  •  23 August 2021, 10:10

Nu se mai putea continua in„stilul”ala- impus de presiunile puse de fcsb pe arbitri-inclusiv cu haita de comentatori tv si GSP-sa se dea fault sau cartonase-la orice atingere-mai ceva ca la baschet!Efectele negative vazandu-se in meciurile internationale-adica conduse de arbitri din afara influentzei nefaste a cooperativei becaliste

Vezi toate comentariile (23)
Comentează