FOTBAL  »  Superliga  »  FC HERMANNSTADT - DINAMO 1-1

VIDEO Cascadorii râsului » Dinamo se afundă tot mai mult după egalul de la Hermannstadt, scor 1-1

Articol de GSP - Publicat sambata, 08 decembrie 2018 15:58

Mingi oprite în bălți, jucători alunecând la fiecare fază și gafe decisive la golurile ambelor echipe. Acestea au fost ingredientele meciului din etapa a 19-a dintre Hermannstadt și Dinamo, scor 1-1.

"Câinii" lui Mircea Rednic au făcut un nou pas greșit și sunt la doar două puncte de retrogradare, cu un meci în plus față de principalele contracandidate la rămânerea în Liga 1.

Dinamo a profitat de terenul îmbibat cu apă și a deschis scorul după doar 9 minute de joc prin Sergiu Hanca, cel care a executat o lovitură liberă de la 35 de metri, mingea a căzut în fața porții și portarul Căbuz s-a uitat cum balonul intră în poartă.

Și dinamoviștii au făcut un cadou prin Sergiu Popovici, omul criticat la fiecare pas de Rednic și anunțat ca și plecat din "Groapă". Fundașul stânga n-a avut nicio reacție în momentul în care Petrișor Petrescu a primit o centrare de pe stânga și a marcat.

Trupa lui Miriuță putea da lovitura cu 10 minute înainte de final, dar Tsoumou n-a putut dribla și balta din careul alb-roșilor, după ce trecuse de doi dinamoviști, și mingea s-a oprit în apa strânsă pe teren în urma ploii din ultimele ore.

Norocul n-a fost nici de partea lui Dinamo, care putea câștiga la ultima fază, dar șutul lui Mihai Popescu din interiorul careului a fost respins în bara transversală de portarul lui Hermannstadt.

Hermannstadt ocupă locul 8, cu 22 de puncte, și e la 5 puncte de Astra, ultima echipă aflată pe un loc de play-off, care are însă un meci în minus. De partea cealaltă, Dinamo continuă să se afunde tot mai tare și a ajuns pe locul 11, cu 19 puncte.

Hermannstadt - Dinamo 1-1
Au marcat: Petrescu '32 / Hanca '9

Dinamo a deschis scorul după o gafă a portarului Căbuz. Mai multe detalii AICI!

Hermannstadt a egalat după o eroare a lui Sergiu Popovici. Mai multe detalii AICI!

 Clasament actualizat Liga 1

clasament liga 1 dinamo

Echipele de start: 

Hermannstadt: Căbuz - Company, Pîrvulescu, Mijuskovici, I. Stoica, Tătar - Petrescu, Dâlbea, Dumitriu - Blănaru, Tsoumou
Rezerve: Niga, Acsinte, Pamfile, Antonov, Nkololo, Rusu, Herghelegiu
Antrenor: Vasile Miriuță

Dinamo: Muțiu - Sorescu, M.Popescu, R.Grigore, Sg. Popovici - Cooper, Ait-Atmane - Hanca, Salomao, Zenke - Montini
Rezerve: Eșanu, Ciobotariu, Olteanu, Pesici, D. Popa, Axente, Neicuțescu
Antrenor: Mircea Rednic

 
 

 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (259)
537095073301815
Izabela Iuliana Nazare  •  10 Decembrie 2018, 19:43

mai gazetar oparit ,unde ai vazut tu faze de cascadorii rasului numai la dinamo ?la sf.gheorghe cum a fost bre ?faza de cascadorii rasului este atunci cand fundasii de multe milioane ai lui fcsb-penalty, bagau mingea in poarta lor sau primeau goluri cu calcaiul printre picioare !asta a vazut o tara intreaga, nu mai tot vorbiti de teren, ca sepsi tot acolo a jucat .unde esti randooame? daca viitorul nu are ordin de sus ,traiti o noua umilinta in seara asta .bafta la locul 4!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

zecs93
zecs93  •  09 Decembrie 2018, 04:57

Ne mananca liga 2, eu unu n-as regreta daca ne-am duce acolo, adica sunt echipe de traditie care aduc suporterii la stadion, si pentru treaba asta chiar as face si deplasari, nu doar pe teren propriu, cand vad ca jucam nu mai cu sate mi-sa luat, hai baieti, duceti-ne in liga 2 sa vedem meciuri frumoase in tribune si sper si pe teren !!! Oricum anu asta promoveaza alte 2 sate, Chindia e sigur de promovare, mai ramane a 2 de aflat, dar se bat Snagovu cu Clinceniu, adica fix tanda pe manda !!!

samertx
samertx  •  09 Decembrie 2018, 03:18
Postat de adi67 pe 09 Decembrie 2018, 00:16

FC Sibiu(Hermanstadt pe romaneste) Sibiu...Ai vrut sa fi subtil sau pur-si-simplu esti p rost ?

„ Să fii” Adiță, că tu ești ăla care ridică standardul, dar le comiți la foc automat. E debordant. :))

Vezi toate comentariile (259)
Comentează