FOTBAL  »  Superliga  »  FC VASLUI

FC Vaslui va juca amicale cu Gent, Gaziantepspor, Istanbul BB

Articol de GSP - Publicat luni, 12 iulie 2010 00:00

FC Vaslui va disputa trei partide amicale în cel de-al doilea stagiu de pregătire din această vară, cel din Olanda, meciurile urmând a se disputa la fiecare două zile, în compania unei echipe din Belgia şi a două din Turcia.

Primul meci pe care îl va susţine echipa antrenată de Lopez Caro se va disputa mîine, împotriva ocupantei locului trei din campionatul Belgiei, KAA Gent, a informat Mediafax.

Joi, vasluienii vor înfrunta echipa Gaziantepspor (locul 13 în ultima ediţie a campionatului turc), urmând ca sâmbătă să dispute şi ultimul meci de verificare, în compania ocupantei locului şase din Turcia, Istanbul BB.

Imediat după disputarea ultimului joc din cantonamentul din Olanda, echipa va reveni la Vaslui pentru a pune la punct ultimele detalii pentru debutul în noul sezon competiţional, care va începe la 24 iulie.

FC Vaslui va juca primul meci la Bucureşti, cu Rapid.

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (1)
suhy
suhy  •  12 Iulie 2010, 21:15

FC VASLUI incepe campionatul pe 23 iulie mai exact la ora 20.30 in Giulesti...abia astept sa-i vad pe baietii sub bagheta dirijorului Lopez Caro!!!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează