FOTBAL  »  Superliga  »  DECIZIE

Schimbare de antrenor în Liga 1 » Conducerea nu a mai răbdat + Înlocuitor-surpriză!

Bogdan Andone (al doilea din stânga) și staff-ul său de la FC Voluntari // foto: Imago
Bogdan Andone (al doilea din stânga) și staff-ul său de la FC Voluntari // foto: Imago

Articol de GSP - Publicat vineri, 07 mai 2021 16:44 / Actualizat sambata, 08 mai 2021 01:29

Bogdan Andone (46 de ani) a fost îndepărtat din funcția de antrenor de la FC Voluntari. În locul său vine Liviu Ciobotariu (50). 

FC Voluntari a decis să încheie colaborarea cu Bogdan Andone, după seria de rezultate negre din ultima perioadă. Cu 3 înfrângeri consecutive, ilfovenii au căzut pe loc de baraj, lucru ce a fost fatal carierei lui Andone la Voluntari.

Potrivit Telekom Sport, conducerea de la FC Voluntari a luat decizia de a-l demite pe Andone, acesta urmând a fi înlocuit cu Liviu Ciobotariu, ultima dată antrenor la Hermannstadt.

FC Voluntari anunță că a a semnat un contract, până la finalul sezonului 2021/2022, cu antrenorul Liviu Ciobotariu. Tehnicianul în vârstă de 50 de ani îi va avea în componența staff-ului său pe Adrian Iordache-antrenor secund, Alessandro Caparco-antrenor de portari si Lucian Păun-preparator fizic
Comunicatul lui FC Voluntari

Bogdan Andone, înlocuit cu Liviu Ciobotariu la FC Voluntari

„Ciobi” a semnat deja un contract valabil până la finalul acestei stagiuni, urmând ca înțelegerea să fie prelungită, cu condiția ca Voluntari să rămână în prima ligă. 

Bogdan Andone a ajuns la Voluntari la finalul anului 2020 și i-a pregătit pe ilfoveni timp de 21 de meciuri. Cu el la cârmă, FC Voluntari a câștigat de 6 ori, a remizat tot de atâtea ori și a pierdut 9 meciuri.

Surprinzător este numele ales să îl înlocuiască pe Andone, din moment ce Liviu Ciobotariu nu a avut un mandat de succes la Hermannstadt. Cu el „principal”, sibienii au câștigat doar un meci din cele 12 jucate și au pierdut 6!

Liviu Ciobotariu va avea 3 meciuri la dispoziție pentru a o salva pe FC Voluntari. În etapele rămase, ilfovenii vor înfrunta Chindia, Astra și UTA.

Mai multe știri din Liga 1:

L-au uitat la stadion! :) » Scene comice la CFR Cluj, după victoria de la Clinceni

„A adormit puțin” » Becali s-a luat de un jucător, după Botoșani - FCSB + Despre cine spune că e exponențial pentru echipa sa

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (6)
2361597424117063
Preoteasa Iulian Teodor  •  08 Mai 2021, 16:04

Fc voluntari in liga 2 ,voi tine cu toate adversalele ei,ce a facut la sibiu,nimic domnul ciubotariu,echipe de traditie,sa ramana in liga 1 ,dinamo iasi sibiu,nu orasele de langa bucuresti afara cu fc voluntari din liga 1.

gazistu
gazistu  •  07 Mai 2021, 21:42

voluntari si iasi sa retrogradeze direct (imi pare rau de iasi, sincer), apoi la baraj sa fie Astra si Viitorul (ambele sa piarda barajul cu ASU poli si calarasi, sa zicem); bineintes, CRAIOVA 1948 si Rapid, in A.

dora
dora  •  07 Mai 2021, 20:05

Au inlocuit tusea cu junghiul !

Vezi toate comentariile (6)
Comentează