FOTBAL  »  Superliga  »  FC VOLUNTARI - DINAMO

FC VOLUNTARI - DINAMO // Dusan Uhrin n-a renunțat la play-off » Cum a încercat să-și mobilizeze jucătorii în conferința de azi

Articol de GSP - Publicat vineri, 07 februarie 2020 13:25

Dusan Uhrin (52 de ani), antrenorul „câinilor, a vorbit într-o conferință de presă despre partida FC Voluntari - Dinamo, care va avea loc duminică, de la ora 17:00.

Deși situația roș-albilor din clasament e una extrem de complicată, antrenorul ceh al lui Dinamo a încercat să-și țină jucătorii în priză printr-un discurs mobilizator.

„Trebuie să luptăm pentru victorie pentru că, indiferent că avem şanse mici de a accede în play off, trebuie să profităm de ele, să ne concentrăm mai mult decât am făcut-o până acum. 

O parte dintre jucătorii mei şi-au pierdut concentrarea, iar acum trebuie să fim focusaţi mult mai mult. Ultimele rezultate nu sunt prea bune pentru noi, dar încă mai e o şansă mică şi trebuie să ne luptăm pentru ea. Vrem să câştigăm toate meciurile şi pentru asta ne antrenăm”, a spus Uhrin, în cadrul conferinței de presă de azi. 

3 meciurimai are de disputat echipa lui Uhrin din sezonul regulat: cu Voluntari (d), FCSB (a) și Gaz Metan (d)

5 punctee distanța dintre Dinamo și locul 6, ultimul de play-off, ocupat acum de FC Botoșani

+18 FOTO

  • FC Voluntari - Dinamo se joacă duminică, de la ora 17:00. Meciul va fi liveTEXT pe GSP.RO și în direct pe Look Plus, TV Digi Sport și TV Telekom Sport. 

Match Preview Voluntari - Dinamo

Vezi și: 

Dumitru Dragomir îl sfătuiește pe Gigi Becali s-o destabilizeze pe Dinamo: „Cumpără-l până nu-l vede altcineva și vei lua titlul 3 ani la rând!”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
creeperno999
creeperno999  •  07 Februarie 2020, 22:43

E greu cu fcsb dar cu restul ar trebui victorii usoare

jack_the_stripper
jack_the_stripper  •  07 Februarie 2020, 18:42

Or fi șanse, dar sunt „artimetice”... Ar fi mult și un punct din meciurile astea!

gigicoaste
gigicoaste  •  07 Februarie 2020, 15:28

pai dece ar renunta, "domnule jurnalist"? Atata timp cat exista sanse matematice, asta inseamna sa fi un profesionist, iti faci treaba pana la capat! Ce mai are de pierdut?? Asta doar mentalitate unor romani ii poate face sa gandeasca altfel. Exemplu, "jurnalistul gsp.ro" in loc sa isi imbunatateasca conditia, se zbate in mediocritate fabricand cancanuri pentru clickbait!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează