FOTBAL  »  Superliga  »  FC VOLUNTARI - GAZ METAN

FC VOLUNTARI - GAZ METAN // VIDEO Edward Iordănescu revine pe bancă, după problemele delicate cu care s-a confruntat

Articol de GSP - Publicat duminica, 18 august 2019 19:48

Gaz Metan îl va avea din nou pe bancă, după 4 etape de pauză forțată, pe antrenorul Edward Iordănescu (41 de ani), cel care a fost internat pentru efectuarea unui set amănunțit de analize la inimă.  

  • FC Voluntari - Gaz Metan Mediaș se joacă luni, de la ora 18:00, liveTEXT pe GSP.ro și în direct la Look Sport, TV Digi Sport și TV Telekom Sport!

Tehnicianul a vorbit în cadrul unei conferințe de presă despre perioada de pauză pe care și-a luat-o, oferind detalii îmbucurătoare despre starea sa de sănătate. 

„Am fost într-o situație în care am preferat să păstrez o anumită intimitate. S-au făcut unele speculații și vreau să clarific lipsa mea de la echipă. Au fost unele probleme personale care datau de aproximativ 4 luni, deci încă din sezonul trecut. Am sperat că le pot ține sub control, dar lucrurile nu s-au dus în direcția în care ne-am fi dorit cu toții. Am ajuns să am o stare care să nu mă ajute să fiu la 100% în activitatea echipei. 

Partea bună e că m-am liniștit din punct de vedere mental. Mi se recomandase o perioadă mai lungă de liniște, dar important e că suntem din nou împreună. Momentan, situația mea e una ok, o să încerc să am mai multă grijă la modul în care îmi organizez programul”, a declarat Edward Iordănescu. 

Vezi și: 

Narcis Răducan la FCSB » 2 antrenori pe lista scurtă + cine ar putea fi „Jokerul”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
mosvasile
mosvasile  •  19 August 2019, 10:11

Cand principalul impediment in calea transferului la fcsb, chipurile nu ar mai fi-adica MM-era de asteptat ca Edy sa raspunda "prezent"!Dar...daca e vorba de probleme cardiace,nu cred ca mai se duce acolo!

gazistu
gazistu  •  18 August 2019, 23:29

3 puncte de la Voluntari care impreuna cu Clinceni ar trebui sa retrogradeze, sa vedem in Liga 1, echipe gen: Rapid, Farul, Petrolul, UTA, ASU Poli, Brasov, U Cluj.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează
Close