FOTBAL  »  Superliga  »  FC VOLUNTARI - VIITORUL 1-2

FC VOLUNTARI - VIITORUL 1-2 // VIDEO » Viitorul, victorie dramatică! Louis Munteanu a marcat golul decisiv în minutul 88

Articol de - Publicat luni, 09 decembrie 2019 22:30

Viitorul s-a impus pe terenul celor de la FC Voluntari, 2-1, după ce ilfovenii au condus, iar golul victoriei a fost marcat în minutul 88. Grație acestei victorii, echipa lui Gică Hagi a urcat pe locul 3.

Hagi mută și ”sparge” criza! După 2 eșecuri consecutive,”Regele” a reușit să întoarcă un meci mediocru făcut de ai săi cu două mutări inspirate. Louis Munteanu, una dintre acestea, i-a mulțumit cu golul victoriei.

De regulă, când joacă Viitorul te aștepți la spectacol. Așa ne-a obișnuit. Gică Hagi nu și-a învățat puștii să se baricadeze în apărare, nici să tragă de timp sau să apeleze la așa-zisele "faulturi tactice". Ci să iasă pe teren și să se bucure de fotbal. Problema e că în ultimul timp, mașinăria "Regelui" suferă. Și asta s-a văzut inclusiv azi, la Voluntari.

Deși aveau în față un adversar "la îndemână", ultima clasată!, constănțenii nu și-au găsit deloc ritmul în prima parte. Cele două eșecuri consecutive suferite în precedentele etape, 0-1 la Botoșani și 0-1 cu Astra, parcă au atârnat mai greu în subconștientul jucătorilor decât ideea că o victorie i-ar propulsa pe locul 3.

Apatici, deloc inspirați, albii au avut nevoie de-un sfert de oră pentru o primă ocazie, care avea să rămână și sigura a partidei până la pauză. Acel șut "alături" al lui Gabi Iancu, din poziție ideală.

Mai rău, la reluare, Cătălin Țâră a fost la un pas să le dea lovitura. Noroc cu reflexul lui Căbuz, care a respins "peste" o minge ce s-ar fi dus sub "transversală". Și încă o intervenție salutară a lui Căbuz, la voleul lui Alexandru Vlad, avea să amâne deschiderea scorului.

Dar nu pentru mult timp, fiindcă Struna, servit de Laidouni, n-a mai iertat: 1-0! Doar al 5-lea gol marcat de ilfoveni acasă în acest sezon!

Era minutul 66, iar Viitorul se vedea acum obligată să alerge după egalare. A obținut-o, 4 minute mai târziu, prin Rivaldinho, iar pe final, după două mutări inspirate operate de Hagi, va profita din nou de naivitatea amfitrionilor, cu proaspăt intratul Louis Munteanu, 17 ani, la capătul unui contraatac blitz: 1-2. Și urcă pe 3 în clasament!

3victorii, două remize și un eșec are acum Gică Hagi în duelurile cu Cristiano Bergodi

2remize și 7 eșecuri are Voluntari pe teren propriu în acest sezon de Liga 1

2victorii au constănțenii, cu cea de azi, în 10 meciuri disputate afară în această stagiune

Voluntari - Viitorul 1-2

FC Voluntari: Rîmniceanu - Struna, Balaur, Armaș, Al. Vlad - Căpățînă, Gorobsov, Laidouni - I. Gheorghe, Țiră, Mățan 
Rezerve: Mitrev, Rodriguez, Kocic, Costin, Signorelli, Ebralidze, Papazoglou 
Antrenor: Cristiano Bergodi

Viitorul: Căbuz - Boboc, Țîru, Ghiță, De Nooijer - Ciobanu, Artean, Houri - Rivaldinho, Iancu, Ganea 
Rezerve: Buzbuchi, Matei, L.Munteanu, Pitu, Dulca, Leca, Iacob 
Antrenor: Gică Hagi

Stadion: „Anghel Iordănescu” (Voluntari)
Arbitru: Florin Marcu (Bihor) / Asistenți: Mircea Orbuleț (București) și Ciprian Danșa (Satu Mare)

350 de spectatoriau fost prezenți pe stadionul „Anghel Iordănescu”

VEZI ȘI:

Dumitru Dragomir, atac devastator la adresa LPF: „Nenorociții ăștia au vrut să mă bage la pușcărie!”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (22)
observator3000
observator3000  •  09 Decembrie 2019, 23:39
Postat de ovidiu2019 pe 09 Decembrie 2019, 23:02

Blaturile nu se fac asa, sa dea unul de la Voluntari gol senzational in minutul 65. Nu se mai chinuiau ei sa conduca 1-0 si sa castige ceilalt cu 2-1. Se termina 0-1 sau 0-2 in mod normal, sau 1-2 de la 1-1... Deci suferi de scenarita cu 3 conturi unul dupa altul!

Care esti hagi sau popescu?

blatistu49
blatistu49  •  09 Decembrie 2019, 23:06
Postat de undergrant pe 09 Decembrie 2019, 22:40

Si asa ajungem in Play-Off: CFR Cluj, FCSB, Clinceni, Viitorul, Iasi si Botoseni... Ei bine, chiar si in aceasta configuratie Bursucul va ia "glanda" si o da la sconcs...

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

ovidiu2019
ovidiu2019  •  09 Decembrie 2019, 23:02
Postat de observator3000 pe 09 Decembrie 2019, 22:40

La al doilea gol au fugit toti in partea de teren a regelui. Daca apare inca odata Bergodi si spune ca baietii lui blatisti au jucat bine e de domeniul penibilului. Voluntarii joaca la pariuri clar.

Blaturile nu se fac asa, sa dea unul de la Voluntari gol senzational in minutul 65. Nu se mai chinuiau ei sa conduca 1-0 si sa castige ceilalt cu 2-1. Se termina 0-1 sau 0-2 in mod normal, sau 1-2 de la 1-1... Deci suferi de scenarita cu 3 conturi unul dupa altul!

Vezi toate comentariile (22)
Comentează