FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

FCSB // Bogdan Vintilă acceptă orice! S-a dus la Gigi Becali și i-a spus în față » Cum au reacționat jucătorii

Articol de GSP - Publicat miercuri, 04 martie 2020 19:11

Bogdan Argeș Vintilă face pereche perfectă cu Gigi Becali la FCSB, antrenorul fiind de acord cu toate deciziile luate de patronul echipei roș-albastre

Spre deosebire de predecesorii săi, Bogdan Andone, Nicolae Dică și Mihai Teja, care se arătau deranjați de imixtiunea lui Gigi Becali și încercau să o mai diminueze prin diverse metode, Bogdan Vintilă acceptă orice în relația cu angajatorul său, lucru pe care i l-a transmis și patronului, din informațiile GSP.RO.

Mai mult, Vintilă i-ar fi anunțat pe cei de la echipă că niciodată nu-și va da demisia de la FCSB, indiferent ce se va întîmpla din perspectiva relației cu Becali sau a rezultatelor pe care le va obține cu echipa. Aceste lucruri au ajuns și la urechile jucătorilor, iar din acel moment mulți dintre ei și-ar fi schimbat atitudinea față de Vintilă.

„Nu știu ce e cu noi, nu ne regăsim deloc, nu știu din ce cauză. Înainte de vacanță eram o echipă, acum suntem cu totul și cu totul alta. Nu înțeleg, noi suntem aceiași, dar jocul nu se leagă deloc”
Dennis Man, atacant FCSB 

Match Preview Hermannstadt - FCSB

Citește și: 

Haos total la FCSB: antrenamente fără antrenor! Vintilă a pierdut orice urmă de autoritate asupra jucătorilor

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (30)
gazistu
gazistu  •  05 Martie 2020, 00:48

accepta orice pt ca are leafa buna aici....nu mai pupa Vintila 12.000E lunar ever, orunde s-ar duce

2748087291907727
Dan Epure  •  04 Martie 2020, 22:09

Atâta timp cât Becali e în libertate, Steaua va face numai figurație, nu va câștiga nimic important. În anul în care era la pușcărie, Steaua a câștigat TOT! Campionat, cupă, cupa ligii. Și pentru asta, Galca a fost demis de cioban, iar Steaua s-a întors în "Peștera Becali"!

rooster_adevarat
rooster_adevarat  •  04 Martie 2020, 21:18
Postat de terminator_2 pe 04 Martie 2020, 19:49

Craitoiule, du-te la can can.ro ca esti pe langa meseria asta. Codul deontologic al jurnalistului este un mare mister pentru tine si argatii tai. De unde ai preluat tu stirea asta, trebuiau sa fie minim 3 surse credibile iar parerea ta personala nu este o stire!!!

Ei sunt gesepisti, nu jurnalisti

Vezi toate comentariile (30)
Comentează