FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

EXCLUSIV Cad capete! Gigi Becali i-a dat afară, după ce fanii FCSB-ului au intrat în cantonamentul din Berceni și au scris pe pereți mesaje anti-Șumudică: „Ne pare rău”

Articol de , , - Publicat joi, 16 mai 2019 09:48

În noaptea de luni spre marți, suporterii FCSB s-au exprimat pe subiectul pe care-i invitase Becali să aibă o opinie: recrutarea rivalului Șumudică. Ultrașii au intrat în baza de pregătire a roș-albaștrilor și au scris mesaje anti-Șumi pe ziduri.

Jigniri, semnale clare că nu sunt de acord cu angajarea fostului rapidist, aflat acum la Al Shabab, din Arabia Saudită.

GSP.RO a publicat fotografii cu cantonamentul "pictat" împotriva lui Șumudică și a existat suspiciunea că fanii ar fi pătruns în curte cu complicitatea cuiva din conducerea clubului. Doar că FCSB i-a demis pe cei doi paznici din cauza acestui incident!

Oamenii au fost anunțați marți după-amiază să-și caute alte joburi, că sunt dați afară. Consecința i-a făcut pe suporteri să se simtă vinovați. Ultrașii care scriseseră mesaje pe pereți le-au transmis conducătorilor că sunt dispuși să repare zidurile, doar să-i ierte pe angajați, să le anuleze pedeapsa: „Ne pare rău, nu am vrut să aibă cineva de suferit! Noi cerem doar să nu-l puneți pe Șumudică antrenor! E păcat ca oameni nevinovați să-și piardă serviciul din cauza asta".

Becali ar fi singurul cu puterea să-i ierte pe paznici. Patronul îi convocase oricum pe suporteri să șteargă urmele de pe ziduri: „Nu sunt supărat pentru ce au făcut, eu îi întrebasem dacă-l vor pe Șumudică sau nu și ei au scris pe pereții cantonamentului. Doar îi invit să meargă și să repare zidurile. Au o săptămână la dispoziție. Ce o să se întâmple dacă nu șterg ei mesajele? O să le șterg eu până la urmă, ce să fac?”.

VEZI ȘI:

EXCLUSIV FOTO Marius Șumudică INTERZIS la FCSB! Mesaje jignitoare în cantonamentul roș-albastru la adresa antrenorului

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (43)
rjka
rjka  •  17 Mai 2019, 11:08

După sondajul gsp toți samantari fecesebisti îl vor pe sumudica , asta demonstrează ca iei sunt doar susținători de finanțator , iar asta cu ultrași chiar este cea mai proasta gluma , de unde ultrași la fecesebe?? , la fcsb sunt doar manelarococalari .!

10155074652718103
Muzzi Ciprian  •  17 Mai 2019, 05:51

cand Sumudica striga in vestiar "*** Steaua" nu se mai supara Becali! mai sa fie,cata toleranta!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

ucv1948
ucv1948  •  16 Mai 2019, 19:30

:)) sunteti varza ... pardon , sunteti branza :))

Vezi toate comentariile (43)
Comentează