FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Toni Petrea a confirmat scenariul de coșmar » FCSB, fără un alt titular în finalul de sezon

Toni Petrea, antrenor FCSB
Toni Petrea, antrenor FCSB

Articol de GSP - Publicat duminica, 09 mai 2021 18:17 / Actualizat duminica, 09 mai 2021 18:36

Înainte de meciul cu Academica Clinceni, Toni Petrea (46 de ani), antrenorul de la FCSB, a susținut o conferință de presă.

  • FCSB - Academica Clinceni, meci contând pentru etapa 7 din play-off-ul Ligii 1, se joacă luni, 10 mai, de la ora 21:30.

Antrenorul „roș-albaștrilor” a subliniat importanța acestui joc și totodată și-a avertizat elevii că vor avea o misiune dificilă împotriva trupei lui Ilie Poenaru. Petrea a confirmat că „închizătorul” Adrian Șut nu va mai juca în acest final de sezon, mijlocașul FCSBist confruntându-se cu probleme la genunchiul stâng.

Toni Petrea, antrenor FCSB, despre...

... meciul cu Academica Clinceni: „Ne apropiem de finalul sezonului, mai avem 4 jocuri foarte dificile începând cu cel de mâine seară, cu un adversar care și-a atins obiectivul cu calificarea în play-off. Dar tocmai acest lucru poate fi periculos pentru noi, mă gândesc că pot evolua fără inhibiții, fără presiune suplimentară. Trebuie să fim foarte atenți, să încercăm să ne impunem jocul și să încercăm să câștigăm 3 puncte foarte importante pentru noi. 

Ne dorim să câștigăm acest joc, știm că întâlnim o echipă robustă, experimentată, cu jucători care au trecut și pe aici. Ne dorim foarte mult să ținem aproape de locul 1 și să încercăm să ducem lupta până capăt, poate până în ultima etapă a play-off-ului. Contează rezultatele celorlalte echipe din play-off, dar cel mai important pentru noi e să fim concentrați la jocul nostru, mintea jucătorilor trebuie să fie doar pe jocul pe care-l avem cu Academica Clinceni”. 

... barajul de promovare în Liga 2 între CS Afumați și FCSB 2: „Am asistat la acest joc de baraj, am trimis câțiva jucători acolo care au evoluat destul de mult. Sper ca până mâine să mă pot baza și eu pe cineva, pe câțiva dintre ei. A fost o evoluție bună, au câștigat primul joc, urmează meciul retur, sper să se califice, să poată merge mai departe în barajul cu CSA”.

... problemele lui Adrian Șut: „E o situație mai importantă la Adrian, are o problemă mai veche la unul dintre genunchi. Să vedem dacă se va ajunge la operație, nu știm în momentul de față detalii despre perioada lui de recuperare și ce se va întâmpla în viitor. Cert este că pentru finalul acesta de sezon nu ne vom putea baza pe el”.

În absența lui Adrian Șut, Toni Petrea i-ar putea folosi în poziția de „închizător” pe Ovidiu Popescu sau Gabriel Simion. 

VIDEO. Valeriu Iftime, patron FC Botoșani, supărat pe arbitraj după partida pierdută cu FCSB

Mai multe știri despre FCSB:

Reacție nervoasă după UTA - Poli Iași! Adi Petre, luat la rost de antrenor: „E bătaie de joc!”

Dinamoviștii, taxați după ultima victorie: „Te salvezi de la retrogradare și să te numești erou?!”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (27)
cj1960i
cj1960i  •  10 Mai 2021, 09:12
Postat de kuba pe 09 Mai 2021, 19:03

Șut = Dan Alexa

L-a troznit vreo muiere si pe Sut?

1745flo
1745flo  •  10 Mai 2021, 00:44

Iar au ăștia blat? Dar apoi... nu cred ca mai bat pe careva!

casemir
casemir  •  09 Mai 2021, 22:11

Sut a ramas cu sechele dupa ce i a tras un sut (nu s a dat penaltyul meritat Cfrului)lui Deac..

Vezi toate comentariile (27)
Comentează