FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

FCSB // Alexandru Tudor, ULUIT de BMW-ul primit de la Becali: „E OZN, ce să fac cu ăsta?” + Își face casă lângă patronul FCSB

Articol de GSP - Publicat marti, 22 octombrie 2019 12:39

Gigi Becali a confirmat că i-a făcut cadou lui Alexandru Tudor un BMW X6 de 500 de cai putere și spune că i-a dat și un teren pentru a-și construi o casă lângă el în Pipera. Patronul FCSB a dezvăluit cum a reacționat fostul arbitru când a primit bolidul de lux.

„Da, tată, i-am făcut cadou lui Alexandru Tudor o mașină. O să râdeți pentru că nu înțelegeți lucrurile astea. Tudor e numărul 1 în tot clubul meu. Nici MM, nici Vintilă, Tudor e numărul 1, că are rugăciunea. Pe Tudor îl consider ca un fel de frate. Eu i-am dat un BMW și mi-a zis «Ce să fac cu asta? Că e OZN». Nu știa să umble cu ea, se încurca în butoane. 

I-am dat și un teren în Pipera, o să facă o casă lângă mine. Dacă am 10 oameni ca Tudor spulber Barcelona, Manchester United și Real Madrid. O să jucăm din nou cu ei și o să-i batem, apoi veți spune că are dreptate Becali, că Domnu' le face pe toate. Încet, încet văd că Domnu' a început să-mi aducă doar oameni credincioși lângă mine”, a declarat Gigi Becali la Pro X.

„A început și construcția bisericii din cantonamentul de la Berceni. Azi mi-a spus Tudor cât costă, toate detaliile”
Gigi Becali

Șeful Academiei de Copii și Juniori de la FCSB, Alexandru Tudor, a primit cadou noul model BMW X6 de 500 de cai putere. Prețul mașinii este de 100.000 de euro și atinge o viteză maximă de 250 de km/h. Bolidul atinge 100 km/h în 4,2 secunde. 

Vezi și:

FCSB / Gigi Becali prelungește contractele a 4 jucători importanți: „Nu e normal să aibă doar 6.000 de euro. Îi dau 10.000”

FCSB // Gigi Becali a anunțat când se va întoarce MM Stoica la FCSB: „E enciclopedie. Să înțeleagă că trebuie să execute ordinele”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (16)
141365743797979
Robin Green  •  23 Octombrie 2019, 11:15

Ca de obicei OlERUL exagereaza....nu are nevoie de 10 oameni ca *** de tudor ca sa spulbere Barcelona, Real , Manchester...3 sunt suficienti: unul la centru si 2 la tusa ;) Cat despre *** de tudor, cat a furat pentru HOTll din ghencea merita 2 BMW-uri si 10 terenuri in zona ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

alenb
alenb  •  23 Octombrie 2019, 09:42

Plata pentru numeroasele arbitraje pro- FCSB. La rand se pregatescte Avram.

loko1
loko1  •  23 Octombrie 2019, 07:22
Postat de Marcello Kazan pe 23 Octombrie 2019, 04:36

Pentru Alexandru Tudor... Lasa mah ***, ca-l meriti (BMW) dupa cite meciuri ai arbitrat pentru cioban...

De ce crezi că face atâta publicitate cu cadoul ?Aviz ceilalți arbitri dispuși la cadouri în schimbul unor mici avantaje .

Vezi toate comentariile (16)
Comentează