FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

FCSB // ANALIZĂ GSP Două săptămâni de respiro! Bogdan Vintilă trebuie să rezolve două probleme esențiale pentru ca FCSB să se reinventeze în campionat!

Articol de GSP - Publicat marti, 03 septembrie 2019 19:09

FCSB nu are jucători convocați la dubla României cu Spania, 5 septembrie, și Malta, 8 septembrie. 

Prima victorie a lui Bogdan Argeș Vintilă în calitate de antrenor al FCSB-ului, cu Viitorul, 2-1, a venit cum nu se poate mai bine, după eliminarea cu Guimaraes. Antrenorul FCSB-ului are acum timp de rezolvat, în două săptămâni, două probleme esențiale pentru viitorul echipei lui Gigi Becali: 

Gata cu experimentele!

În primul rând, Vintilă are misiunea vitală de a creiona o formulă clară de start. Din amalgamul jucătorilor veniți în această vară, el trebuie să alinieze o echipă competitivă, căreia să-i traseze sarcini bine definite. 

Primul 11 a suferit constant. Vintilă a improvizat cu Soiledis fundaș central, l-a jucat pe Moutinho vârf împins, a încercat diferite variante în apărare. E momentul cristalizării, a formării unui prim 11 pe care se pot face mici ajustări, dar unul la care jucătorii să știe ce se așteaptă de la ei. 

Obligat să-i pună pe picioare pe jucătorii cu probleme

La fel de important, Vintilă va avea parte de o surpriză deosebit de plăcută în această perioadă: va avea din nou la dispoziție toți jucătorii. Aceștia vor reveni după accidentări de lungă durată, cele mai bune exemple fiind Hora sau Moruțan. 

E prilejul perfect pentru Vintilă să-i repună pe picioare pe jucătorii care vin după probleme medicale, dar și pe cei care s-au întors cu probleme de greutate, cum ar fi Pintilii, Gnohere sau Adi Popa.

FCSB a suferit la capitolul fizic în partidele cu Viitorul și Guimaraes, iar remedierea acestei probleme ar cântări enorm în economia viitoarelor probleme din Liga 1. 

În plus, jucătorii care s-au plâns de oboseală și de repetatele drumuri București - Pitești sau București -Giurgiu vor avea acum un nou motiv de bucurie: echipa revine pe Arena Națională, stadion bun pentru roș-albaștrilor în ultimii ani. 

Program complicat

Pentru FCSB urmează o perioadă complicată în campionat, cu meciuri împotriva CFR-ului și Craiovei, formații care, cel puțin deocamdată, arată mai bine decât FCSB. Apoi, după ce întâlnesc pe Clinceni, roș-albaștrii vor disputa derby-ul orgoliilor rănite împotriva lui Dinamo. 

  • 14 septembrie: CS Universitatea Craiova - FCSB (Liga 1)
  • 21 septembrie: FCSB - CFR Cluj (Liga 1)
  • 28 septembrie: Clinceni - FCSB (Liga 1)
  • 5 octombrie: FCSB - Dinamo

de Andrei Chirică

Vezi și:

VIDEO Cristi Manea i-a făcut o promisiune lui Gigi Becali: „Va face profit cu mine” » Ce oferte a refuzat pentru a veni la FCSB

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (10)
flojo
flojo  •  04 Septembrie 2019, 08:00
Postat de andyandrei2015 pe 03 Septembrie 2019, 22:40

culca te ,esti prea prost,oricum tot play out pupati si noi tot la titlu ne batem,o sa vezi

Doare adevărul, penibilule?

andyandrei2015
andyandrei2015  •  03 Septembrie 2019, 22:40
Postat de flojo pe 03 Septembrie 2019, 22:06

Vintilă nu trebuie sa rezolve nimic! A rezolvat fariseul totul! Pariu ca la meciul cu Craiova arbitrează avram și mizzeria are 2 penalty-uri!

culca te ,esti prea prost,oricum tot play out pupati si noi tot la titlu ne batem,o sa vezi

flojo
flojo  •  03 Septembrie 2019, 22:06

Vintilă nu trebuie sa rezolve nimic! A rezolvat fariseul totul! Pariu ca la meciul cu Craiova arbitrează avram și mizzeria are 2 penalty-uri!

Vezi toate comentariile (10)
Comentează