FOTBAL  »  Superliga  »  ARENA NAȚIONALĂ

FCSB, din nou pe drumuri la un derby din play-off? Arena Națională, închiriată pentru un eveniment religios de Paște

Articol de - Publicat miercuri, 08 februarie 2023 18:10 / Actualizat miercuri, 08 februarie 2023 18:22

FCSB ar putea fi din nou izgonită de pe Arena Națională, așa cum s-a întâmplat și în play-off-ul sezonului trecut, când a jucat derby-ul cu CFR Cluj la Buzău. 

Etapa a 4-a din play-off este programată între 14 și 17 aprilie, perioada în care creștinii ortodocși sărbătoresc Paștele (16 aprilie). Iar FCSB are toate șansele să fie gazdă în acea rundă.

De-asta a luat Tavi „galben”! » GSP lămurește scenele confuze din finalul derby-ului: două motive pentru care Colțescu l-a „suspendat” pe Popescu
CFR Cluj - FCSB 0-1
De-asta a luat Tavi „galben”! » GSP lămurește scenele confuze din finalul derby-ului: două motive pentru care Colțescu l-a „suspendat” pe Popescu

Arena Națională închiriată de Paște

Pe 15 aprilie, cu o zi înainte de Paște, Primăria București a închiriat cel mai are stadion din țară Bisericii Profides. 

„Suntem înaintea unui alt moment istoric. Creștinătatea din România va sărbători Paștele pe Arena Națională, în premieră, pe data de 15 aprilie, de la ora 17. 

Arena Națională e bijuterie, iar pentru prima dată în istoria acestui stadion, creștinii se vor aduna aici”, spune Tony Berbece, pastorul bisericii, în filmulețul care anunță evenimentul.

FCSB poate fi afectată

În etapa a 4-a, echipele care intră în play-off pe locurile 2,3 și 4 vor juca pe teren propriu. În acest moment, FCSB ocupă locul 4 și are șanse foarte mari ca la finalul sezonului regulat să fie pe locul 2, 3 sau 4. 

Astfel, pe configurația actuală a clasamentului, etapa a 4-a ar programa meciul dintre FCSB și CS Universitatea Craiova. Iar trupa roș-albastră ar putea fi nevoită să-și schimbe stadionul. 

Din informațiile GSP.ro, evenimentul nu va avea loc pe gazonul Arenei Naționale, Biserica Profides urmând a închiria doar anumite spații din stadion. Astfel, FCSB păstrează șanse să joace pe cel mai mare stadion din țară, dacă meciul va fi programat vineri, duminică sau luni. 

În etapa a 4-a, potrivit clasamentului actual, s-ar juca: CFR Cluj (locul 2) - Sepsi (6), Rapid (3) - Farul (1) și FCSB (4) - CSU Craiova (5). 

Biserica Profides este o chemare divină, al cărei scop îl vedem împlinit în mărturiile celor care vin la întâlnirile noastre și găsesc ceea ce căutau: vindecare sufletească, vindecare trupească și un țel în viață, acela de a fi creștini autentici și de a fi siguri că dincolo ne așteaptă viața cu Cristos 

- descrierea de pe site-ul Bisericii Profides

 VIDEO Totul despre FC Voluntari - FCSB

Citește și:

Mihai Stoica a numit liderul surpriză al vestiarului FCSB: „«King». El e șeful!”

Impact instant » A fost vitezistul numărul 1 în Gruia și luptă pentru un salariu mai mare din partea lui Becali

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (37)
dobrin
dobrin  •  10 Februarie 2023, 05:38
Postat de MaxTook pe 09 Februarie 2023, 02:49

Penticostalismul este o secta doar pentru oamenii care cred ca le știu pe toate, fără sa se documenteze. Este o confesiune recunoscuta oficial de statul roman. O confesiune care se bazează strict pe Biblie, ceea ce e ideal. Fii deștept, citește, studiază, află lucruri, nu răspândi ce auzi la Radio Șanț.

N-au nici o treaba cu crestinismul sau cu biblia. Bolborosesc in biserica. sar, alearga, se tavalesc pe jos, cica e de la Duhul Sfant, ca ii ridica ingerii, etc. Daca ar veni Iisus cred ca ar iesi din ei Legheon :))))

digei
digei  •  09 Februarie 2023, 12:05

E bine pe drum, miscarea face bine la sanatate

Cristim01
Cristim01  •  09 Februarie 2023, 07:36
Postat de .Castravete. pe 08 Februarie 2023, 20:55

Cum adica "crestinatatea din Romania...." Asta e o secta care se autonumeste biserica iar crestinii nu au nici o legatura cu sectantii.Oarba dupa ei! Neoprotestantii nu sunt considerati crestini.Daca romano-catolicii si protestantii traditionali pot fi considerati crestini, desi sunt eretici si unii si altii, neoprotestantii doar se autonumesc crestini dar nu sunt.

Ce bine ca nu tu si nici o "biserica" nu sunteti cei care decideti daca neoprotestantii sunt crestini! Dupa ce cataloghezi un cult CA fiind crestin? Daca au orientare estica la catedrala? Daca pentru dogmele importante la care adera se pot numi crestini, atunci ei sunt crestini.

Vezi toate comentariile (37)
Comentează