FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - ASTRA 1-0

FCSB - ASTRA 1-0 // Mihai Stoica, vulcanic la adresa arbitrului Radu Petrescu: „Dacă era sistemul video, eram pe primul loc!” » Cristi Balaj îl contrazice

Articol de GSP - Publicat duminica, 28 aprilie 2019 00:00

FCSB a câștigat meciul cu Astra, scor 1-0 (Tănase 55). Mihai Stoica, directorul sportiv al vicecampioanei, a criticat arbitrajul lui Radu Petrescu.

„Am avut trei faze în care trebuia să dicteze lovitură de pedeapsă. Nu jucăm ceea ce ne dorim, am avut și șansă pe final la ocaziile Astrei, dar să ni se dea ce e al nostru. E inadmisibil!

Dacă era sistemul video, eram pe primul loc. Ați văzut clar în Gazeta Sporturilor. Ce să-i spui lui Tănase acum? Să nu mai intre în careu? Ar fi trebuie să îl aștept pe Radu Petrescu și să îi mulțumesc că nu i-a dat al doilea galben în final.

Știu că Radu Petrescu face greșeli contra noastră. Mai știu că într-un meci al celor de la CFR a dat penalty la 2-2. Asta știu că face. Dacă îndrăznești să zici ceva, ești chemat la comisie”, a declarat Mihai Stoica la TV Telekom Sport. 

EXCLUSIV FCSB ar fi luat fața CFR-ului: VAR ar fi schimbat complet ierarhia în Liga 1

„Am trăit și vremurile alea vechi, când nu se televizau meciurile. Mergeam la Bistrița și jucam până se întuneca”
Mihai Stoica, FCSB

Contrazis de specialist

Cristi Balaj, specialistul TV Telekom Sport în arbitraj, afirmă că acuzele la adresa lui Radu Petrescu sunt exagerate:

„Prima fază este penalty, dar e o fază grea. O împingere, dar și Tănase are mâna pe Cestor. Celelalte sunt două simulări clare. Trebuia să primească al doilea galben pentru simulare. Probabil Mihai a fost influențat de Tănase. Dacă o să revadă fazele o să își dea seama”.

PROGRAM FCSB

  • CSU Craiova (deplasare)
  • Sepsi (deplasare)
  • CFR Cluj (acasă)

PROGRAM CFR CLUJ

  • Viitorul (acasă)
  • Astra (deplasare)
  • CSU Craiova (acasă)
  • FCSB (deplasare)

Citește și: 

Cosmin Contra e nedumerit: „FCSB are cel mai bun lot. E clar însă că se întâmplă ceva”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (71)
j0k3r
j0k3r  •  29 Aprilie 2019, 23:05
Postat de florar pe 29 Aprilie 2019, 14:39

Da asa este!!!!O fi ajuns si Craciunescu sa fie contra Craiovei!!!!!Voi fara arbitrii erati pe locul 4-5...Sa-ti amintesc meciurile de mare interes....cu Hermanstad,Calarasi,Astra,Sepsy, Steaua,Viitorul....Bancu saracul a scapat de eliminare de cel putin 3 ori-tot dupa Craciunescu...Recunosti ca in acest campionat Craiova a fost ajutata in doua meciuri cu Steaua?...In unul eliminare si penalty gratuit la Moraes ...si ultimul in care Hategan inca se gandeste de ce a scos golul lui Benzar din poarta voastra...Dici ...dupa GSP Craiova este cea mai avantajata echipa din campionat avand peste 10 decizii in medie pro iar Steaua are 4 decizii impotriva....

nu te mai droga. tot ce ai scris sunt ineptii

100002473541087
Danut Ognean  •  29 Aprilie 2019, 18:05

daca era varul erati pe locul 5 memeule nu mai primeati penaltyuri inexistente inventate de tanase si arbitri

1260234347346768
Ioan Trisi  •  29 Aprilie 2019, 17:53

Daca era sistemul WAR nu erati nici pe doi,pentru ca atunci se vedeau toate simularile,mai ales ale lui Tanase!Si iarasi dadeati vina pe arbitri!

Vezi toate comentariile (71)
Comentează
Close