FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA - FCSB

ASTRA - FCSB // Nicolae Dică s-a dezlănțuit la adresa lui Mihai Teja: „Probabil nu știe că era pe 2 când a venit. Să fie atent, mă deranjează!”

Articol de GSP - Publicat duminica, 17 martie 2019 20:14

Astra și FCSB se înfruntă în epilogul etapei secunde din play-off. Nicolae Dică, fostul antrenorul al vicecampioanei, s-a dezlănțuit la adresa lui Mihai Teja. 

Astra - FCSB e liveTEXT AICI de la 20:30!

„Nu avea nevoie să schimbe totul. Probabil nu știe că echipa era pe locul 2 când a luat-o. Acum este la 8 puncte de CFR Cluj. A preluat cea mai ofensivă echipă, care avea unele probleme defensive. Am avut diferite probleme pe durata campionatului cu accidentări.

Eu cu aceeași echipă am făcut performanță. Cu aceeași jucători am luptat la titlu, am stat aproape de CFR Cluj. Ar trebui să fie mai atent la ce declară. Din ce spune în conferințele de presă reiese că eu nu am făcut nimic acolo, nu am muncit deloc.

Apoi spunea că Viitorul e foarte bună. Într-adevăr, dar eu am avut 6 goluri marcate și unul primit contra lor în sezonul regulat. Se spune că nu s-a făcut nimic. Nu e așa, normal că mă deranjează.

Vă aduc aminte că după pregătire a spus că FCSB e favorită să câștige titlul. El a spus-o. Avea un program foarte ușor, cu ultimele 4 clasate și trebuia să fie pe primul loc. N-a bătut pe nimeni”, a declarat Dică la TV Telekom Sport.

„Fac o comparație între Teja și Minteuan. Alin a preluat o formație din mers și a reușit să câștige tot. Nu s-a plâns”
Nicolae Dică

„Dacă Teja spunea că are nevoie de timp, era în regulă. Dar el când a venit a zis direct că e favorit la titlu. Trebuie să fie mai atent la declarații”
Nicolae Dică

 

Vezi și: 

Gigi Becali: „Bagă-l, mă, pe Gnohere!” / Mihai Teja: „Cum să îl scot pe Hora?!” » Cine a avut câștig de cauză

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (7)
liviuemil
liviuemil  •  18 Martie 2019, 13:22

Echipa joaca mai rau cu Teja. Il consider pe Dica mai bun ca Teja cel putin in doua compartimente: mijloc si atac. Iar faptul ca Steaua a stat in doi fundasi centrali ( din cauza lui Gigi) tot turul, asta il face pe Dica sa fie peste actualul antrenor. Opinia mea.

2145109935751527
Laurentiu Radulica  •  17 Martie 2019, 22:31

Taci ma prostule,cand erai la steaua nu scoteai un sunet acum mananci fe ***.Mai bine vezi ce ai de facut an viata ta ca echipa sa antrenezi k steaua nu mai vezi niciodata la potentele de care dispui

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

xclx
xclx  •  17 Martie 2019, 21:31
Postat de magic4ever pe 17 Martie 2019, 20:56

Aici Dica are dreptate...FCSB evolua mai bine cu el antrenor si obtinea mai multe victorii

Tu probabil fumezi ceva verde daca zici asa ceva/// Ce juca cu Dica se numea "bambilici"

Vezi toate comentariile (7)
Comentează