FOTBAL  »  Superliga  »  POVESTE

Bănel Nicoliță, poveste spectaculoasă cu Dayro Moreno și Marius Lăcătuș: „Aveți cuvântul meu de onoare. Când i-a tras una…”

Articol de GSP - Publicat duminica, 22 ianuarie 2023 15:43 / Actualizat duminica, 22 ianuarie 2023 17:03

Bănel Nicoliță a povestit o întâmplare amuzantă petrecută la FCSB, cu Dayro Moreno, fostul său coleg, și Marius Lăcătuș, antrenorul de atunci al echipei.

Mijlocașul ofensiv, acum în vârstă de 37 de ani, a jucat la FCSB între 2008 și 2010, acum fiind legitimat la Once Caldas (Columbia).

Bănel Nicoliță, amintire spectaculoasă cu Marius Lăcătuș și Dayro Moreno

„Să-ți spun eu o fază, cea mai tare, cu Dayro Moreno, când eram noi la Steaua, cu nea Marius Lăcătuș. Și voia să-i dea mingea lui nea Marius printre picioare. Aveți cuvântul meu de onoare. Când i-a tras nea Marius una… Direct! Aut! I-a băgat o alunecare, de l-a dat în sus! Direct… 

Dayro a vrut să-i dea printre picioare lui nea Marius. Erau ambiții, orgolii, știți cum e… Dayro făcea figuri, era mai tânăr, râdea tot timpul. Era mai comic așa. Și tot îi spunea nea Marius: «Băi, dă drumul la minge! Pasează! Nu mai dribla!» Și el tot dribla. 

Și a ajuns în momentul zero, la nea Marius. A vrut să i-o dea printre picioare. Când i-a tras una nea Marius… S-a terminat și miuța, tot. Se supărase puțin Dayro. S-a dus direct la vestiare. Nu a mai stat o secundă.

Am râs cu lacrimi. La început eram serioși. Dar când nu mai era nea Marius, am râs toți. Și Dayro râdea, că a vrut să i-o dat printre picioare lui Lăcătuș. Nu știa el cine era Lăcătuș”, a spus Bănel Nicoliță pentru Fanatik.

Dayro Moreno
Dayro Moreno
Dayro Moreno
Dayro Moreno
Dayro Moreno
+42 FOTO

Dayro Moreno, primit ca o vedetă în Ghencea

Dayro Moreno a venit în Ghencea în ianuarie 2008 ca o mare vedetă, iar Gigi Becali a plătit 1,75 milioane de euro celor de la Once Caldas. Dayro Moreno a dezamăgit în tricoul „roș-albastru”: columbianul a marcat 13 goluri în 55 de meciuri. În 2010 a fost cedat înapoi la Once Caldas, pentru 600.000 de euro.

 10 echipeși-a trecut în palmares Dayro Moreno: Once Caldas, Athletico Paranaense, FCSB, Tijuana, Atletico Junior, Millonarios, Atletico Nacional, Talleres, Oriente Petrolero și Atletico Bucaramanga

Janos Szekely, despre Dayro Moreno: „O ducea la extrem”

Coleg cu Dayro Moreno, Szekely a povestit o întâmplare amuzantă cu Dayro Moreno.

„Dayro Moreno era în România de doi ani și nu vorbea o boabă de limbă română. Pe lângă asta, nu exista zi dată de la Dumnezeu în care ne antrenam și după ce făcea duș să nu se dea cu cremă. Avea cred că doi litri de cremă. 

Îmi plac persoanele care au grijă de ele, dar o ducea spre extrem. Cremă de corp peste tot, altă cremă de păr. Ieșea de acolo de parcă zici că era bibelou. Mergea spre extrem, era haios. El nu era foarte activ în interiorul vestiarului, era retras, vorbea cu cei 2-3 columbieni și atâta tot”, a declarat Szekely la GSP Live.

VIDEO Totul despre Hermannstadt - FCSB 

Citește și: 

Povești senzaționale cu Luțu, la GSP Live: „A intrat în giratoriu și nu știa ce să mai facă! A lovit mașina până l-au pus să o repare singur” + „Îl punea pe «Cacao» în locul lui în pat și se întorcea la 6 dimineața”

„Așa îi cucerești pe oameni” » Bănel Nicoliță dezvăluie cum a câștigat respectul lui Gigi Becali și al rapidiștilor

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (9)
oncica07
oncica07  •  22 Ianuarie 2023, 20:34
Postat de paiazze pe 22 Ianuarie 2023, 19:00

Imi pare rau ca nu se joaca la pariuri "de cate ori o sa apara un agarici care sa pomeneasca de faza Lacatus - Ardeleanu fara sa o fi vazut in viata lui". Eu as fi pariat ca de cel putin trei ori la articolul asta. Sunteti previzibili, ba! Aveti toti acelasi creier si il folositi pe rand, pe cuvant.

***am.fost la meci,am vazut faza din randul 12..

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

roost.eradevar.at
roost.eradevar.at  •  22 Ianuarie 2023, 20:02

Senzational articol !!! Multumim gesepe pentru minunatiile pe care ni le furnizezi im fiecare zi !!! Sunteti cei mai buni !!!!

steaua.libera
steaua.libera  •  22 Ianuarie 2023, 19:12

A, am înțeles acum. Nu i-a dat vreo palmă sau vreun pumn, i-a băgat alunecare. Extraordinar. Alunecare. Ce tupeist și Lăcătuș să facă o alunecare.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează