FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - CHINDIA 3-2

Basarab Panduru nu a menajat un fotbalist de la FCSB după evoluția ștearsă de aseară: „A jucat?”

Basarab Panduru / Captură Orange Sport +15   FOTO
Basarab Panduru / Captură Orange Sport

Articol de GSP - Publicat luni, 15 august 2022 07:20 / Actualizat luni, 15 august 2022 07:32

Basarab Panduru (52 de ani), fost internațional, a tras câteva concluzii la finalul partidei FCSB - Chindia 3-2. Analistul a oferit o reacție ironică atunci când a fost întrebat despre evoluția atacantului Bogdan Rusu.

Vârful de la CS Mioveni a rămas dator în disputa de pe Național Arena. Titularizat de Dică, Rusu a fost invizibil pe toată durata primei reprize, fiind înlocuit la pauză cu Tavi Popescu.

„M-au surprins cele două goluri marcate de Chindia, nu mă aşteptam, mai ales că rămăseseră în 10 oameni, pe degajările portarului vin golurile, cred că e de vină şi Târnovanu la golul la colţul scurt. 

Nu e întâmplător că Tamm dă goluri, mereu aşteaptă mingea, se uită de unde vine, bagă capul în minge, vrea să dea cu capul şi se face 3-2. După care e ratarea fenomenală, magnifică a lui Olaru. Bogdan Rusu a jucat?”, a spus Basarab Panduru, la Orange Sport. 

4a fost nota primită de Bogdan Rusu pentru prestația sa din meciul contra Chindiei

Nu prea l-am văzut pe Rusu în seara asta, dar e explicabil, e al treilea meci la rând pentru el. E primul meci slab la FCSB, după ce a jucat două meciuri bune.

- Andrei Vochin, consilier FRF

Bogdan Rusu, printre cei mai slabi în FCSB - Chindia 3-2

Trei dintre fotbaliștii aduși în vară de FCSB, printre care și Bogdan Rusu, au lăsat de dorit aseară și nu au luat notă de trecere în caseta tehnică din Gazeta

Bogdan Rusu n-a „spart gheața” nici contra Chindiei, numărându-se printre jucătorii lăsați la vestiare de Nicolae Dică. Ceilalți doi corjenți? Rachid Bouhenna și Vadim Rață. 

VIDEO Darius Olaru, ratare cu poarta goală în meciul FCSB - Chindia

FOTO / Cele mai spectaculoase imagini ale partidei FCSB - Chindia Târgoviște

+11 FOTO

Citește și alte știri despre FCSB:

Dică dezvăluie ce s-a întâmplat în vestiar la pauză: „N-am trăit în viața mea așa ceva, inacceptabil!”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
bl0catu
bl0catu  •  15 August 2022, 14:04

nici nu au cum sa joace bine meci de meci, cand strategia este sa iasa in fata perlele lui matei! rusu nu a primit o pasa de la mijlocasi, e greu cand aia mici joaca numai intre ei si o dau in plopi ca Olaru cu poarta goala!

Moshu
Moshu  •  15 August 2022, 10:42

Da bre,n-au existat pe teren noile achizitii,dar...becali-i umileste pe toti !***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Cormiz
Cormiz  •  15 August 2022, 10:29

Dar favoritul lui mister Ilie Dumitrescu, inegalabilul Rata pe unde a fost?

Vezi toate comentariile (3)
Comentează