FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

FCSB // VIDEO Becali poate aduce antrenorul dorit! Edward Iordănescu și-a anunțat plecarea de la Gaz Metan: „Îmi doresc performanță”

Articol de GSP - Publicat vineri, 30 august 2019 19:45

FCSB se află în cea mai neagră perioadă a sa, fiind eliminată din Europa League și aflându-se pe ultimul loc în campionat.

Roș-albaștrii pot ca din vara viitoare să aibă în sfârșit unul dintre antrenorii doriți de patron, după ce Edward Iordănescu a anunțat că va părăsi Gaz Metan. 

Din informațiile GSP, Edward Iordănescu e în conflict cu președintele medieșenilor Ioan Mărginean, cu care s-a certat rău pe culoarul de la vestiare după victoria în fața FCSB-ului, scor 4-0.

„Să ne îndeplinim obiectivul, să intrăm în play-off, după care, din vară, cu tot regretul, probabil că e posibil să aleg un alt drum, fiindcă eu îmi doresc performanţă, îmi doresc continuitate, îmi doresc lucruri organizate şi aşezate şi nu pot să-mi asum responsabilitatea pentru lucruri pe care eu nu le fac”, a spus Edward Iordănescu.

Antrenorul a cerut însă să aibă liniște la echipă, până când o va părăsi: „Apelul meu acesta este: să strângem rândurile, să ne organizăm aşa cum trebuie şi să punem mereu interesul echipei pe primul loc”. 

FCSB // VIDEO Becali poate aduce antrenorul dorit! Edward Iordănescu și-a anunțat plecarea de la Gaz Metan: „Îmi doresc performanță”

Edward Iordănescu e antrenorul preferat al lui Gigi Becali, dar, de câte ori l-a ofertat, tehnicianul a refuzat să semneze cu FCSB. Iordănescu Jr. a fost foarte aproape și în această vară să meargă la FCSB, dar a ales în cele din urmă să rămână la Mediaș.

Gaz Metan are un început de sezon bun, fiind pe locul 3 după 7 etape, cu 15 puncte.

Vezi AICI clasamentul Ligii 1!

3 antrenoria schimbat FCSB în acest an: Mihai Teja, Bogdan Andone și Vergil Andronache

Vezi și:

GUIMARAES - FCSB // GALERIE FOTO Imagini incredibile la pauză! » Dacian Nastai dădea indicații unor jucători dezorientați, în timp ce Bogdan Vintilă își făcea cruce pe margine!

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (32)
adiktedz
adiktedz  •  01 Septembrie 2019, 11:33

Știri False marca Gsp. continuați asa în mocirla pentru ca 50 % din vina situației fotbalului romanesc va revine vouă, presei. amatori în tot sensul cuvantului

ray51
ray51  •  31 August 2019, 11:24

Ce nu se vrea mai exact la Gaz Metan? Ce trebuie spart si inlaturat de acolo? De ce pleaca antrenorul? Parca era vorba de o continuitate, de o strategie pe termen mediu si lung, bla-bla-bla. Cine mintea sau cine n-a inteles mesajul Conducerii?

350788608967009
Bogdan Laurentiu  •  31 August 2019, 07:43

Lanterna rosie inca mai are tupeu de oier ! Becali ar trebui sa-si vada lungul nasului , si sa aiba grija ca or sa vina curand "spioni" din divizia secunda sa-i urmareasca meciurile lui FCSB ! Ce penibil a ajuns fotbalul romanesc , o piata de vandut carne de tun afara , prin mana unui mafiot acceptat de lege .... pt ca , cotizeaza unde trebui , stadioane cat mai mari si mai moderne goale , suporteri dezamagiti de circul din teren si din presa , etc etc . In Bucuresti nu exista aer conditionat (sau e varza capacitatea lui de racire) in metrou , in tramvaie sau in multe mijloace de transport de suprafata , dar avem bani sa-i spalam pe tot felul de stadioane goale noi , sau mai stiu eu ce malluri construite unul langa altul in sectoare , precum 6 , unde in afara de spitalul de nou nascuti , nu exista nici un spital . O presa care promoveaza penibilul , nonvalorile , pe cand sportul .... ca si gazetarie , NU EXISTA ! PENIBIL !

Vezi toate comentariile (32)
Comentează