FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Juvhel Tsoumou la FCSB // UPDATE FCSB bifează încă un transfer! Jucătorul l-a convins pe Bogdan Argeș Vintilă + Narcis Răducan confirmă mutarea

Articol de GSP - Publicat luni, 09 septembrie 2019 18:57

FCSB a ajuns la un acord cu atacantul congolez Juvhel Tsoumou, 28 de ani. 

update 23:00

Narcis Răducan, directorul sportiv de la FCSB, a confirmat că Tsoumou va semna cu FCSB. „S-a prezentat foarte bine și i-a convins pe antrenori. Dacă totul va fi în regulă din punct de vedere medical, zilele viitoare va semna! Nu știm de ce a plecat de la Hermannstadt, nu suntem detectivi. Are în contract clauze legate de actele de indisciplină”, a declarat oficialul roș-albaștrilor la TV Digi Sport. 

Știrea inițială:

Juvhel Tsoumou se afla în probe la FCSB, la recomandarea directorului sportiv Narcis Răducan, și i-a convins pe cei din conducerea roș-albastră să-l păstreze, potrivit TV Digi Sport. Acesta va semna un contract pe un an, cu opțiune de prelungire pe încă doi.

Tsoumou l-a impresionat pe antrenorul Bogdan Argeș Vintilă, marcând azi două goluri în amicalul cu FCSB 2. El este liber de contract, după ce în sezonul trecut a jucat la FC Hermannstadt, echipă cu care și-a reziliat contractul în urmă cu 7 zile.

În sezonul trecut a jucat 37 de meciuri, marcând 7 goluri. Atacantul a mai jucat la Eintracht Frankfurt, Alemannia Aachen, Preston, Plymouth, TSV Hartberg, FK Senica, Waldhof Mannheim, Wacker Burghausen și Ermis Aradippou. 

550.000 €este cota lui Tsoumou, potrivit transfermarkt

Citește și:

Noi emoții pentru Bogdan Vintilă: motivul pentru care Florin Tănase ar putea rata derby-ul cu Craiova

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (22)
magic4ever
magic4ever  •  10 Septembrie 2019, 09:50
Postat de corectu pe 10 Septembrie 2019, 07:42

E mai bun decât Gnohere.

la sah...e praf

cpt.ahab
cpt.ahab  •  10 Septembrie 2019, 08:35

Cât amatorism! Nu știi de ce s-a descotorosit Sibiul de el, dar îl iei pentru că te-a impresionat la antrenamente! Poftim, management câștigător!

corectu
corectu  •  10 Septembrie 2019, 07:42

E mai bun decât Gnohere.

Vezi toate comentariile (22)
Comentează