FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Gigi Becali îl testează deja pe Omrani » De ce e expus noul atacant de la FCSB

Billel Omrani, foto facebook prezentare
Billel Omrani, foto facebook prezentare

Articol de , , - Publicat marti, 27 septembrie 2022 11:35 / Actualizat marti, 27 septembrie 2022 12:48

Gigi Becali insistă pentru titularizarea lui Billel Omrani, care nu a mai început un meci pe teren din aprilie. Dorința patronului îl ajută pe Billel să prindă un loc în echipă la scurt timp după ce a ajuns la FCSB, dar îl și expune judecății lui Gigi, una care nu a ținut niciodată cont de gradul de pregătire al unui jucător.

Omrani a semnat cu FCSB un contract valabil un an și-i va mai fi oferită o înțelegere pentru alți doi ani dacă randamentul său va fi bun în perioada aceasta. Testarea atacantului algerian va începe încă din etapa următoare, în meciul cu FC Argeș.

Billel a spus după partida CS Dinamo-FCSB 2, în care a fost utilizat ca să-și recapete ritmul de joc, că se simte la 80 la sută din capacitatea fizică normală. 

De ce nu mai vrea FCSB să joace pe „Arcul de Triumf”. Se insistă pentru varianta Ghencea
FCSB
De ce nu mai vrea FCSB să joace pe „Arcul de Triumf”. Se insistă pentru varianta Ghencea

Pentru Becali nu contează nivelul pregătirii, el îl vrea pe Omrani titular acum: „În primul meci o să-l vedeți pe teren. Așa va fi, nu contează dacă poate sau nu! Pe teren trebuie să fie fotbaliștii cei mai valoroși, asta e deviza mea".

Billel nu a mai fost titular din aprilie, atunci când a evoluat din start pentru CFR într-un meci pierdut cu FCSB, 0-1. De atunci a mai bifat părți din trei partide în campionat plus 20 de minute într-un joc internațional, Algeria-Iran 2-1. Din iunie nu a mai jucat deloc și nici nu s-a mai antrenat cu vreo echipă, pentru că îi expirase contractul cu CFR și rămăsese liber! 

A petrecut toată vara căutându-și un club nou, cu speranța că avea să dea o lovitură, să câștige cu mult mai mulți bani decât primea la CFR. În urmă cu două săptămâni, imediat după ce obținuse semnătura atacantului, Becali spunea că „Omrani are 8 sau 10 kilograme în plus", dar acum îl forțează pe Dică să-l titularizeze.

Lui Compagno i-a mers la FCSB

Gigi Becali îi permite antrenorului să aleagă el un sistem, cu condiția să aibă loc și Omrani, și Compagno: „Nicolae Dică spunea că ar vrea să joace 4-4-2. I-am zis să nu mă întrebe pe mine, că nu mă pricep eu la sisteme". 

FCSB a început sezonul în 4-3-3, apoi Nicolae a trecut la 4-2-3-1 după ce i-a luat locul lui Petrea pe bancă. Becali i-a ordonat antrenorului să schimbe înapoi în 4-3-3, iar acum îl determină să joace în 4-4-2.

Compagno, cumpărat de la FCU Craiova 1948 cu un milion de euro, și-a câștigat un loc de titular cert pentru că a avut norocul de a porni bine la FCSB. Italianul a marcat două goluri în trei meciuri din campionat și l-a convins pe Becali că merită să fie tratat ca un fotbalist important. 

Omrani va avea și el ocazia să impresioneze din start sau își va șubrezi foarte devreme statutul, în cazul în care nu-l va încânta pe Gigi încă din primele apariții.

Gigi Becali îl testează deja pe Omrani » De ce e expus noul atacant de la FCSB
Billel Omrani, Foto: facebook / fcsb

Ce spune Billel Omrani: „Am nevoie de meciuri"

Omrani a recunoscut, după jocul din liga a treia în care a fost folosit, contra lui CS Dinamo, că „mai am nevoie de meciuri ca să ajung în forma maximă, deși m-am antrenat bine de când am ajuns aici, am lucrat foarte mult cu preparatorul fizic, iar antrenorul m-a ajutat să mă integrez rapid". 

Dacă randamentul lui va fi unul bun, Omrani va căpăta un nou contract, valabil până în iunie 2025. Dacă algerianul nu-l va convinge pe Becali că e îndeajuns de bun, el se va alege totuși cu 400.000 de euro de la FCSB. A încasat 200.000 de euro la semnarea acordului valabil un an și va mai încasa încă 200.000 de euro din salariile lunare.

Vadim Rață a pățit-o: a picat evaluarea lui Becali

Becali a arătat și de curând că nu are răbdare în evaluarea jucătorilor. El l-a adus pe Vadim Rață de la FC Voluntari și după trei săptămâni l-a trimis pe moldovean înapoi în Ilfov. 

Îl folosise în două reprize din două meciuri, îndeajuns ca să concluzioneze că Rață nu e un fotbalist bun. Voluntarii au primit jucătorul înapoi și s-au ales și cu 150.000 de euro. 

Gigi Becali a anunțat clar planul după care se va ghida de acum înainte: „Iau un jucător, îi fac un contract pe un an, văd dacă e bun și-i prelungesc contractul sau îl dau afară. Ca să rămână la FCSB mai mult de un an trebuie să demonstreze, să fie testat la șaibă întâi!".

5 goluria marcat Omrani în 30 de partide în care a evoluat pentru CFR în sezonul trecut din Liga 1

VIDEO Omrani, decisiv în FCSB 2 - CS Dinamo

Citește și: 

Cum a ajuns fiul lui Alexandru Tudor la FCSB: „Adu-l aici și ne rugăm să fie tare, să ajungă fotbalist mare și să luăm bani mulți”

„Bagă-l, mă, să joace!” » Un fotbalist adus în vară de FCSB e cerut în echipa lui Nicolae Dică

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (9)
Baluba
Baluba  •  28 Septembrie 2022, 08:13

Becalul asta parca mai fusese si lacatush, la inceput, la viata lui, inafara de oier. Uite, deci, inca mai stie de shaiba.

mehigh_ms
mehigh_ms  •  28 Septembrie 2022, 07:08
Postat de sadikul pe 27 Septembrie 2022, 12:48

tara arde si noua ne pasa de ce face becali !!

vezi ca la 9 aveti meci in ddb!

anticenzuralasport
anticenzuralasport  •  27 Septembrie 2022, 15:41

Trei gesepisti semnează acest articol dar nu sunt suficiente !!! Mă gesepistilor ,vedeți că Omrani a jucat în pauza datorata loturilor naționale !!!

Vezi toate comentariile (9)
Comentează