FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

FCSB // Bogdan Argeș Vintilă și alter ego-ul său hip-hop, VBA » Piesa lansată la finalul anilor '90: „Am venit din stradă, sunt crescut în cartier...”

Articol de , - Publicat duminica, 25 august 2019 10:03

Bogdan Vintilă (47 de ani), noul antrenor de la FCSB, a fost un portar excentric, pasionat de hip-hop și de mașini ”tunate”, purtător al unui echipament cu un schelet imprimat pe bluză.

Acum are 47 de ani și e un antrenor care a prins postul de la echipa lui Becali fiindcă l-a cucerit pe finanțator cu credința lui:

"Poate unii vor face mișto de mine pe subiectul acesta, dar eu chiar am credință în Dumnezeu și nu mă tem de nimic! Nu mi-e frică de nimic! Plănuiam să merg la Muntele Athos, dar a apărut acest serviciu".

Bogdan Vintilă a păstrat și înaintea debutului său la FCSB discursul cu influență religioasă pe care l-a folosit și Becali la prezentarea antrenorului.

Vintilă, pe care Gigi l-a angajat tocmai când se pregătea să plece la mănăstirile de pe Muntele Athos, a devenit religios acum, dar când era portar la FC Argeș avea alte interese. Bogdan era pasionat de hip-hop și a și înregistrat o piesă în duet cu un nepot al său, își "tuna" mașina și ieșea în evidență și cu reflexele, și cu toate excentricitățile sale. Goalkeeperul purta în meciuri oficiale o bluză pe care era imprimat un schelet.

Înainte să cânte cu nepotul, Vintilă mai avusese o încercare hip-hop, cu o piesă cântată alături de Cornel Cristescu, colegul lui de cameră de la FC Argeș și fost fundaș al Stelei la începutul anilor '90. Numele de scenă al portarului era VBA și era un mare fan al BUG Mafia.

Parteneriatul cu Cristescu exista în 1998, azi are alte planuri Bogdan, mai pe placul lui Becali: "Aș merge oricând la Muntele Athos, poate chiar mă voi duce alături de patron. Chiar dacă se râde de chestia asta cu religia, n-am nicio problemă. Mergem înainte, cu bune și cu rele. 

Sunt un om simplu, vreau doar să muncesc. Nu pot ști cât va dura mandatul meu la FCSB, ca antrenor știi doar când semnezi contractul, după care poți fi demis după o zi sau după doi ani. Dacă mă dă afară mâine, asta e! Când ai credință în Dumnezeu, nu mai ții cu dinții de nimic".

Versurile piesei "Toată lumea e-n picioare", VBA feat Neko AKA Cortez:

"Am venit din stradă, sunt crescut în cartier / Viața mea este bazată pe trei puncte de reper / Am învățat să cânt cu muzica în gând / Sunt titular indiscutabil, să le luăm pe rând! / Familia este întotdeauna baza mea / Pe primul loc o să fie mereu, deci nu uita! / În fotbal trebuie să fii ca mine, mereu atent / Echipa urcă din ce în ce mai sus în clasament! / În runda a treia te dobor cu muzica ce-o fac / Aici mă exprim liber, nu sunt obligat să tac. / În presă se scriu despre mine numai minciuni / Mă doboară în prima fază și mă ridic mai bun, / Pe cei ce mă atacă inteligența îi trădează, / Nu degeaba galeria numele-mi scandează"

Primele vești bune pentru Bogdan Vintilă: Hora și Moruțan au revenit la antrenamente + situația la zi a accidentaților

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (12)
423258808224442
Ion Vasile  •  26 August 2019, 12:15

Săracu cioban tocmai pe el la găsit . Credința una alta . Se merge pe automatismul fa crucea mare că dai gol . Rușine oierului că își bate joc de oameni .

155161905558322
Mihai Ionesei  •  25 August 2019, 14:58

Bai oameni buni lasati omul in pace ,personalitatea unui om e complexa si sufera transformari ,judecati-l dupa activitatea sportiva si nu-i mai bagati microfonul in gura sa-l intrebati daca este credincios ,cand se duce la Athos etc,ca dupa voi si Maria egipteanca ar fi fost o persoana prefacuta si nu o sfanta pt ca adevarati farisei sunteti voi care vedeti lucrurile din afara ,omul poate deveni ce vrea ,caci e liber, dar judecati-l azi pt lucrurile de azi si maine pt cele de maine.

zagna
zagna  •  25 August 2019, 14:10

Vintila, am incredere in tine ! Aplica "metodele" halagiene si vei ajunge mare ...

Vezi toate comentariile (12)
Comentează
Close