FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

FCSB // Bogdan Argeș Vintilă, varianta de ultimă oră apărută pe lista lui Gigi Becali

Articol de GSP - Publicat joi, 22 august 2019 21:40

FCSB a rămas cu Vergil Andronache pe bancă și pentru dubla” cu Guimaraes din play-off-ul Europa League, dar Bogdan Argeș Vintilă pare intrat și el în licitația pentru postul de antrenor, alături de Ionuț Badea, variantă prezentată mai devreme de GSP. 

Bogdan Argeș Vintilă, 47 de ani, fost portar importat la finalul anilor '90, ar fi soluția de ultim moment pe radarul lui Gigi Becali. Latifundiarul s-a orientat, din nou, spre un antrenor fără vreun CV răsunător. 

Potrivit ultimelor informații apărute în această seară, fostul goalkeeper are prima șansă să ajungă la FCSB. Conform comentatorilor Pro TV de la partida FCSB - Guimaraes, e de așteptat ca Vintilă să semneze mâine cu echipa lui Becali!

Fost portar la FC Argeș, Rapid sau FC Național, Vintilă a fost selecționer al României U17, pregătind și Viitorul, Concordia Chiajna, Metaloglobus sau Voluntari. 

Ionuț Badea, la rândul său pe listă

GSP.ro a scris azi despre posibilitatea ca Ionuț Badea să ajungă la roș-albaștri. Versat și cu o experiență deloc de neglijat deși are doar 43 de ani, fostul secund al naționalei mari ar putea fi asul din mâneca lui Gigi Becali. 

EXCLUSIV Valeriu Iftime, reacție incredibilă după ce a văzut postul lui Soiledis: „E o glumă? La noi nici în pregătiri n-a jucat acolo!”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (8)
ray51
ray51  •  23 August 2019, 08:40

Dintre Badea si Vintila l-as alege pe primul. Gigi il alege pe al doilea. Stie el de ce. (pana isi ia licenta PRO...)

minell73
minell73  •  23 August 2019, 08:36

E clar. Anul asta, play-out scrie pe fcfcsb.

ojogo
ojogo  •  22 August 2019, 23:49

Alesi pe spranceana

Vezi toate comentariile (8)
Comentează