FOTBAL  »  Superliga  »  FC BOTOȘANI - FCSB

FCSB. Bogdan Vintilă crede că echipa lui va juca altceva: „Asta ne trebuia!” » Ce zice despre coronavirus și de ce nu și-a făcut provizii de alimente

Articol de GSP - Publicat vineri, 28 februarie 2020 11:10

FCSB va juca sâmbătă, de la 20:30, cu FC Botoșani, în prima etapă din play-off-ul Ligii 1. Partida va fi liveTEXT pe GSP.RO și in direct pe TV Telekom Sport, Look Plus și TV Digi Sport. 

Bogdan Argeș Vintilă, antrenorul celor de la FCSB, a susținut azi o conferință de presă și a vorbit despre duelul cu botoșănenii. 

„Suntem înaintea unuI alt campionat, care îți dă șansa să faci ce e bine. Chiar dacă nu ai făcut până acum. E un nou început și simt că jucători sunt conectați și mă bucur că și-au dat seama de lucrurile pe care nu le-au făcut așa cum trebuia. Mă refer la atitudine și determinare. Asta ne trebuia! Am mare încredere că vom face un joc bun în fața unei echipe care nu e întâmplător în play-off. 

Trebuie să ne ridicăm la nivelul dorințelor noastre și ale fanilor! Trebuie să fim concentrați și să ne așteptăm la orice. Nu trebuie să ne culcăm pe o ureche și să credem că totul e bine. Mergem la Botoșani să câștigăm. Meciul începe de la 0-0, suntem mai buni și trebuie să marcăm! Sunt ceva probleme de lot, dar avem înlocuitori destul de buni”, a declarat Bogdan Vintilă la conferință. 

„Nu îmi e teamă de coronavirus. Este o isterie incredibilă! Nu mi-e teamă! Nu mi-am făcut provizii pentru că vine Postul. E nevoie de apă și pâine” 
Bogdan Vintilă 

Match preview FC Botoșani - FCSB

Citește și: 

MM Stoica virusează FCSB! Revenirea managerului a prăbușit echipa lui Becali și Vintilă

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (3)
10153267892110559
Dumitru Ciobanu  •  28 Februarie 2020, 12:50

Vintilă nu e nici o problemă acolo e COOPERATIVA nu știi care e Botoșani care e fă ce spune becali,meci în familie,lăsați vrăjelile.

flojo
flojo  •  28 Februarie 2020, 12:48

S-au conectat jucătorii, antrenorii, jiji, mimi, cooperativa, arbitrii, toţi sunt conectaţi pentru ca *** fariseului să mai fure un titlu! Halal fotbal!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

elgabri
elgabri  •  28 Februarie 2020, 11:47

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează