FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Florinel Coman poate pleca de la FCSB! Giovanni Becali confirmă interesul lui New York City: „Nu e prima dată când îl vor!” » Când se poate face transferul

FOTO Bogdan Dănescu
FOTO Bogdan Dănescu

Articol de GSP - Publicat vineri, 23 octombrie 2020 19:14 / Actualizat joi, 05 noiembrie 2020 15:39

Impresarul Giovanni Becali (68 de ani) a oferit detalii despre interesul celor de la New York City de a-l transfera pe Florinel Coman (22), vedeta de la FCSB.

Acesta a confirmat interesul formației de care aparține și Alexandru Mitriță, și a dezvăluit când ar putea înainta americanii o ofertă concretă către FCSB. „Abia în luna ianuarie vom putea discuta clar despre transferul lui Florinel Coman. Nu e prima oară când americanii sunt interesați de el, dar în acest moment nu putem vorbi de un transfer. Așteptăm”, a declarat vărul lui Gigi Becali, pentru Fanatik.

Florinel Coman, accidentat

În aceste momente, Coman este ținut pe tușă de o accidentare suferită în luna septembrie, în meciul cu Backa Topola din turul II preliminar al Europa League (6-6, 5-4 d.p.).

Din informațiile GSP.ro, oficialii FCSB sunt încrezători că Florinel Coman va reveni săptămâna viitoare la antrenamente și speră să-l folosească înainte de pauza provocată de meciurile României. Coman nu va juca în meciul cu Hermannstadt, de pe 26 octombrie, dar ar putea apărea în echipă la meciurile cu Chindia (2 noiembrie) și FC Botoșani (7 noiembrie).

I-a venit foarte prost această accidentare lui Florinel Coman. Era pe val, avea cifre foarte bune, realizări, plus o mare încredere în tot ceea ce făcea pe teren. Să așteptăm să joace iar, pentru echipa națională și pentru FCSB, apoi putem discuta de mutări, transferuri și ce mai vreți voi - Giovanni Becali

Poreclit «Mbappe» după minunatul fotbalist francez Kylian Mbappe, Coman are un ritm excelent de joc, precum și abilitate pentru dribling. Jucător de picior drept, Coman evoluează în principal pe aripa stângă, dar este folosit și ca aripă inversă sau în centru - hudsonriverblue.com, siteul care a anunțat interesul lui NYCFC pentru Florinel Coman

VIDEO. Mirel Rădoi, după ce a fost întrebat dacă îi lasă pe Ianis Hagi și Florinel Coman la România U21

Citește mai multe știri despre FCSB:

FCSB, bună de plată: a pierdut procesele cu doi fotbaliști! Suma pe care Gigi Becali trebuie s-o scoată din buzunar

Viitorul e Gigi! FCSB are o medie de vârstă a lotului mai mică decât cea a clubului de la Ovidiu

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (37)
zorrozabal
zorrozabal  •  24 Octombrie 2020, 09:08

Stai bre,ca parca il voia cei de la Orlando?Care dadeau nu stiu cate catralioane,da nu stiu ce avea GG de nu vrea!

parpalache
parpalache  •  24 Octombrie 2020, 06:45

New York City e din cartierul Harlem-majoritar afro american?

rocky2
rocky2  •  24 Octombrie 2020, 04:31

"In acest moment nu putem vorbi despre un transfer"! Punct! Restul e o fantezie Becaliană! Aia ca in Ianuarie o sa vorbim, e poveste de adormit prescolarii! De ce nu in Mai, sau in August! Oricum dupa teapa cu Mitriţă, mai crede cineva ca americanii mai arunca cu milioane in gloabe mioritice?

Vezi toate comentariile (37)
Comentează