FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - CFR CLUJ 3-3

FCSB - CFR CLUJ 3-3. Dan Petrescu nu s-a abținut: „Regret că am făcut schimbarea asta! Așa nu ajungi campion!”

Dan Petresu / Sursă foto: GSP +23   FOTO
Dan Petresu / Sursă foto: GSP

Articol de GSP - Publicat duminica, 23 ianuarie 2022 22:54 / Actualizat duminica, 23 ianuarie 2022 23:23

Dan Petrescu, antrenorul celor de la CFR Cluj, e dezamăgit de rezultatul derby-ului cu FCSB. Ardelenii au condus cu 2-1 și 3-2, însă au fost egalați în prelungiri și au ratat șansa de a se distanța la 13 puncte de roș-albaștri. 

Dan Petrescu l-a criticat public pe Mike Cestor, fundașul care l-a scăpat din marcaj pe Iulian Cristea la golul egalizator din prelungiri.

FCSB - CFR Cluj 3-3. Toni Petrea, despre fotbalistul care „și-a speriat” rivalii: „Le era frică să îl mai atace”
FCSB - CFR Cluj 3-3
FCSB - CFR Cluj 3-3. Toni Petrea, despre fotbalistul care „și-a speriat” rivalii: „Le era frică să îl mai atace”

Dan Petrescu: „Dacă vom continua așa, titlul se va duce în altă parte”

E clar că, dacă spuneam înainte de meci că vom face egal, aș fi fost fericit. Dar când conduci cu 2-1 și 3-2...c red că e prima oară în cinci ani când suntem egalați așa. E normal că sunt trist și supărat. 

Fundașul care intră acolo (n.r. Cestor) nu sare.. .Mă așteptam ca un fundaș fresh să intre și să dea în minge. Regret că am făcut acea schimbare. Sunt supărat pe toată lumea. Poate mă voi calma la rece și voi aprecia mai mult un punct, dar victoria era senzațională pentru noi.  

Când dai 3 goluri pe terenul FCSB-ului și nu câștigi, nu ajungi campion! Dacă vom continua așa, titlul se va duce în altă parte!

FCSB arată foarte bine. Dacă s-ar termina campionatul azi, ar fi cinci puncte. Ne bate în două meciuri directe și câștigă campionatul. De asta spun că ar fi trebuit să câștigăm azi.

E clar că FCSB are jucători extrardinari, le-ați văzut calitatea. Intrarea lui Vinicius a adus un plus pentru ei. De la mijloc în sus, FCSB are 10 jucători excelenți în lot”, a declarat Dan Petrescu, la Look. 

Debeljuh a avut o problemă cu mine la început, apoi a fost foarte bun. Nu se mai găsește un atacant care să facă foarte bine și faza defensivă

- Dan Petrescu, antrenor CFR Cluj 

Derby-ul FCSB - CFR Cluj 3-3, comentat live pe GSP.ro de Cătălin Țepelin, Ovidiu Ioanițoaia și Cristian Geambașu
VOCILE GAZETEI
Derby-ul FCSB - CFR Cluj 3-3, comentat live pe GSP.ro de Cătălin Țepelin, Ovidiu Ioanițoaia și Cristian Geambașu

Ciprian Deac: „Mă așteptam să nu fim la cel mai bun nivel”

Eu cred că a fost un meci frumos, ambele echipe și-au dorit victoria. Din păcate, am pierdut cele trei puncte la ultima fază a meciului. Nu știu dacă meritam victoria. Am fost mai agresivi în prima repriză, era normal să vină peste noi în repriza secundă. 

Fiind primul meci din acest an, e clar că ambele echipe încă n-au ritm de joc și nu sunt formațiile care vor să fie. Au fost multe spații, multe ocazii. Sincer, mă așteptam să nu fim la cel mai bun nivel. 

Dan Petrescu e supărat, am scăpat victoria printre degete. Dacă am fi câștigat, cred că am fi luat o opțiune serioasă pentru tilu. Dar punctele se vor înjumătăți și cred că ne vom bate la titlu până la finalul campiontului. Vom vedea câte puncte avans vom avea la finalul campionatului, dacă vom avea. Urmează meciuri grele, sperăm să creștem.

- Ciprian Deac, CFR Cluj 

FOTO Imagini spectaculoase din derby-ul FCSB - CFR Cluj 3-3

+19 FOTO

VIDEO Valentin Costache, declarații după egalul dramatic cu FCSB

Citește și alte știri despre meciul FCSB - CFR Cluj 3-3:

Derby veritabil pe Arena Națională » Iulian Cristea aduce egalarea la ultima fază! Clasamentul ACUM

Camerele TV au surprins totul » Toni Petrea a cedat nervos la margine! Ce a strigat imediat după golul egalizator al lui Debeljuh

Ciprian Deac, gest inexplicabil, imediat după golul lui Octavian Popescu!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (12)
sibelius
sibelius  •  24 Ianuarie 2022, 11:46
Postat de polistul68 pe 24 Ianuarie 2022, 11:27

Da, o doza de noroc exista..dar cum de da D cu capul, si nu fundasul ? Cu noroc, Miron nu iese la off-side ?....cu noroc, D este singur in careu ?..cu noroc, Deac preia singur in careu ?...fundasii fcsb-isti au fost perfecti...D a avut noroc...parca CORECT iti spui aici, pe site, nu ? Pai fi corect atunci...

Acolo nu e noroc, acolo sunt sarmale si lipsa de valoare(ambele la Miron).

polistul68
polistul68  •  24 Ianuarie 2022, 11:27
Postat de corectu pe 24 Ianuarie 2022, 08:25

Debeliuh a dat 2 goluri NOROCOASE.Primul D.l-a dat cu ....spatele,al doilea a fost o deviere a lui Vlad exact la D. Bulan

Da, o doza de noroc exista..dar cum de da D cu capul, si nu fundasul ? Cu noroc, Miron nu iese la off-side ?....cu noroc, D este singur in careu ?..cu noroc, Deac preia singur in careu ?...fundasii fcsb-isti au fost perfecti...D a avut noroc...parca CORECT iti spui aici, pe site, nu ? Pai fi corect atunci...

ionica007
ionica007  •  24 Ianuarie 2022, 10:18
Postat de c23665 pe 24 Ianuarie 2022, 06:32

La fiecare aparitie Cestor a gresit decisiv. E greoi, nu se plaseaza bine... E exact opusul lui Vinicius. Pe care Sumuduca l-a dat afară la cererea amicului său Gigi!

Nu fiti rai... Cestor este un jucator bun, si-a facut datoria la CFR... Greseala a fost a lui Petrescu, ORICE jucator are nevoie de cateva minute ca sa intre in joc. De fapt, el si-a asumat greseala...

Vezi toate comentariile (12)
Comentează
Close