FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - CFR CLUJ

CFR CLUJ - FCSB // Budescu așteptat de Mihai Teja la FCSB: „E extraordinar, e binevenit la Steaua!” + ce se întâmplă cu Stoian: „E frustrat”

Articol de GSP - Publicat sambata, 13 aprilie 2019 11:01

Mihai Teja a vorbit despre o eventuală revenire a lui Constantin Budescu (30 de ani) de la Al Shabab și spune că-l așteaptă cu brațele deschise la FCSB. 

  • CFR Cluj - FCSB se joacă duminică, de la ora 21:00, liveTEXT pe GSP.ro și în direct la TV Telekom Sport, TV Digi Sport și Look Sport
  • CFR Cluj e lider în Liga 1 și are 3 puncte avans față de rivala FCSB. La egalitate de puncte, ardelenii vor câștiga titlul, indiferent de meciurile directe, deoarece „roș-albaștrii” au beneficiat de rotunjire la înjumătățirea punctelor.

„Budescu e un jucător extraordinar, care poate face diferența în orice moment. A demonstrat la Astra și la Steaua. Orice jucător de valoare e binevenit la Steaua”, a declarat Mihai Teja într-o conferință de presă.

Antrenorul roș-albaștrilor a vorbit și despre situația lui Adrian Stoian (28 de ani), care n-a mai jucat un meci pentru FCSB din 2 martie, de la meciul Voluntari - FCSB, 2-2.

„Normal că Stoian e supărat, frustrat. Un jucător când nu joacă e supărat. Își dorește să poată arăta tot mai mult. Îmi pare rău să-i las pe jucători în afara lotului sau pe bancă, dar sunt alegerile mele. Mă bucur că am în echipă jucători profesioniști care înțeleg aceste lucruri”, a adăugat Teja.

100 de minuteîn două meciuri a jucat Adrian Stoian pentru FCSB

„Moruțan s-a pregătit ok. Va fi în lot. Coman mă impresionează la fiecare antrenament. E un jucător bun. Mă bucur că jucătorii care intră pe parcursul meciului au o atitudine bun. Demonstrează că își doresc să joace” Mihai Teja

Citește și:

CFR CLUJ - FCSB / Mihai Teja a dat ultimele detalii despre situația lui Pintilii: „Va face deplasarea cu noi” + Ce spune despre absența lui Țucudean

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (11)
2306454372721446
Berindean Calin  •  13 Aprilie 2019, 15:06

ciobanu'ar2vreasavandaun jucator de 2 orisi dupaaceasa l iadin nou liber decontract

939271716140965
Manu Ion  •  13 Aprilie 2019, 15:05
Postat de herman25 pe 13 Aprilie 2019, 12:31

Ce steaua viseaza prostul asta? Scoateti cuvantul asta din articolele cu clona fcsb!

Ai capul sa nu-ti ploua in gât !

blatistu49
blatistu49  •  13 Aprilie 2019, 13:21

ieri era transferat la CFR haaaaaaa comedie nu altceva

Vezi toate comentariile (11)
Comentează