FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - CFR CLUJ

FCSB - CFR CLUJ // Dan Petrescu dă din casă! A anunțat deja tactica pentru derby: „N-am de ales, SCHIMB TOT!”

Articol de GSP - Publicat joi, 19 septembrie 2019 22:15

CFR Cluj a învins Lazio, scor 2-1, iar duminică se deplasează la București, pentru derby-ul din Liga 1 cu FCSB. Dan Petrescu afirmă că va schimba întreaga echipă.

  • FCSB - CFR Cluj e duminică, de la 20:30, liveTEXT pe GSP.ro și în direct pe TV Telekom Sport 1, TV Digi Sport 1 și Look Sport.

Jucătorii campioanei României au depus un efort consistent împotriva italienilor de la Lazio, iar Dan Petrescu le va oferi șansa să se odihnească în week-end. Cel mai probabil, titularii de astăzi vor urmări partida alături de „Bursuc”, suspendat încă trei partide în Liga 1. 

„Îți trebuie spirit, atitudine și puțin noroc ca să obții o astfel de victorie contra unei echipe ca Lazio. Mai e mult până departe. Mai avem cinci meciuri în grupă. Acum trebuie să ne gândim la meciul de duminică, cu FCSB. Cred că va trebui să schimb toată echipa. Așa și voi face. Poate doar Traore și Omrani să joace titulari, pentru că au jucat doar o repriză azi”, a declarat Dan Petrescu la TV Telekom Sport. 

Cum ar putea arăta CFR în meciul cu FCSB: Arlauskis - Butean, Pașcanu, Vinicius, Peteleu - Itu, Hoban, Culio - Golofca, Omrani, Pereira

Cum a arătat CFR în meciul cu Lazio: Arlauskis - Peteleu, A. Burcă, Boli, Cestor, Camora - Bordeianu, Djokovic, A. Păun - L. Traore, C. Deac 

Vezi și: 

CFR CLUJ - LAZIO 2-1 // Ciprian Deac și Omrani au prins aripi: „Asta e adevărata față a CFR-ului!” + obiectiv îndrăzneț

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (45)
mosierul
mosierul  •  20 Septembrie 2019, 15:56
Postat de Alexandru Chis pe 20 Septembrie 2019, 14:37

Este normal sa schimbe tot pentru ca in trei zile nu disare inflenta "miracolului" iar un control, Doamne-Ferste, da de banuit si arata adevarata cauza care a condus la forma de exceptie a "tinereilor" din meciul cu italienii. Intr-o saptamana... dispare miracolul tratamentului cu sfinti si mame.

...parcă la fcsb sunt sfinții...ești pe arătură amice dar na, ciuda și invidia scoate tot ce e rău. din tine..!!!

1618597915124142
Alexandru Chis  •  20 Septembrie 2019, 14:37

Este normal sa schimbe tot pentru ca in trei zile nu disare inflenta "miracolului" iar un control, Doamne-Ferste, da de banuit si arata adevarata cauza care a condus la forma de exceptie a "tinereilor" din meciul cu italienii. Intr-o saptamana... dispare miracolul tratamentului cu sfinti si mame.

831710413570679
Cornaciu Raul  •  20 Septembrie 2019, 14:20
Postat de Cornaciu Raul pe 20 Septembrie 2019, 14:19

Intr-adevar nu e o performanta cu Savic care valoareaza cat CFR si FCSB la un loc. E performanta sa fii eliminat dintr-o echipa cu 7 rezerve de pe locul 8 in Portugalia si sa iei bataie acasa acasa 3-2 de la Alashkert.

De*

Vezi toate comentariile (45)
Comentează