FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - CFR CLUJ

FCSB - CFR CLUJ // Petrescu l-a făcut să plece de la CFR! Becali a dezvăluit ce l-a determinat pe Cristi Manea să semneze cu FCSB: „Nu mai voia să fie înjurat”

Articol de GSP - Publicat vineri, 20 septembrie 2019 12:35

Cristian Manea (22 de ani) a ales să semneze cu FCSB în această vară, deși în sezonul trecut a îmbrăcat tricoul campioanei CFR Cluj, iar Gigi Becali a dezvăluit motivul acestei alegeri.

Patronul FCSB-ului consideră că Dan Petrescu este mult prea agresiv la antrenamente, își înjură jucătorii, iar Cristi Manea nu a dorit să mai lucreze în acel mediu.  

„De ce nu a vrut Manea să se mai ducă la CFR? Că CFR juca în cupele europene și noi nu. Nu e adevărat că i-am oferit mai mulți bani. Omul nu mai voia să fie înjurat”, a spus Gigi Becali la Pro X. 

Cele două rivale se întâlnesc în cadrul etapei a zecea din Liga 1, duminică, 22 septembrie, de la ora 20:30, pe Arena Națională. 

VEZI ȘI:

FCSB- CFR CLUJ // Gigi Becali este optimist: „Noi suntem singurii care îi putem detrona, fără să se supere Gică pe mine”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (40)
2167515603558009
Tirnovan Constantin  •  21 Septembrie 2019, 08:48

Bine ca a plecat la fcsb, dacă e așa cum zice ciobanul nu avea ce să caute cu mentalitatea asta în trupa lui Petrescu.

ciuleavvictorms
ciuleavvictorms  •  20 Septembrie 2019, 17:45

Bravos natiune!

anti.cioban
anti.cioban  •  20 Septembrie 2019, 17:12

Din pacate tot mai multi oameni (in special tineri si foarte tineri) reactioneaza foarte mult pe partea emotionala si foarte putin pe cea rationala. Asa am ajuns sa fie kovesi vazuta ca un personaj pozitiv cand de fapt easte o intruchipare a imposturii samd. Pentru Manea a contat mai mult faptul ca Petrescu zbiara si injura, desi daca ar fi stat sa judece doua secunde si-ar fi dat seama ca de fapt la CFR a avut sansa sa lucreze cu un antrenor de top, care l-a folosit titular meci de meci. Sa nu mai vorbim ca ar fi jucat in cupele europene si avea sanse mari sa prinda un transfer bun afara. Luand o decizie emotionala s-a dus la cioban, care probabil nu-l injura, ii vorbeste cu "hai ma tata" samd. Acolo a avea de-a face cu un antrenor pus de decor, care evident ca nu tipa la nimeni. Si peste vreo cativa ani o sa-si dea singur palme cand singurul transfer care i se va oferi o sa fie prin Arabia, dupa inca nspe sezoane ratate de focsb pe baza "pretioaselor indicatii" venite din bezna mintii unui ciobhan puscarias.

Vezi toate comentariile (40)
Comentează