FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

FCSB - CFR CLUJ // Gigi Becali poate da lovitura! Ofertă excelentă pentru Florin Tănase: „Să vedem dacă-i dă drumul”

Articol de GSP - Publicat duminica, 22 septembrie 2019 10:14

Gigi Becali vrea să își vândă vedetele pe bani mulți, iar Florin Tănase ar putea fi primul pe listă. 

Ioan Becali, cel care deține firma care-l impresariază pe Florin Tănase, a anunțat că o echipă din America îl dorește pe atacantul de 24 de ani și s-ar putea transfera în iarnă. 

Există oferte din America pentru Tănase. Vedem în iarnă dacă patronul îl va lăsa să plece. Oferta e de 7-8 milioane de euro.

Să vedem ce va fi. Deocamdată sunt doar tatonări. Să vedem oferta concretă și vom vedea ce decide Gigi. Mai întâi să ducă Tănase echipa în primele șase echipe din Liga 1 și vedem după ce va fi”, a declarat Ioan Becali la TV Digi Sport. 

În vară, New York Red Bulls s-a interesat de Tănase și era dispusă să ofere 5 milioane de dolari. 
 

3.000.000 de euroeste cota lui Florin Tănase, potrivit transfermarkt

Florin Tănase a venit la FCSB în 2016, de la Viitorul, pentru 1,5 milioane de euro. În acest sezon a jucat 15 meciuri și a marcat de 5 ori.

Citește și:

ANALIZĂ GSP » Clujenii sunt în avantaj: banderola și golurile sunt la CFR, sângele proaspăt la FCSB

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (13)
vladut12
vladut12  •  22 Septembrie 2019, 17:08
Postat de mihai_bn pe 22 Septembrie 2019, 11:22

Dacă existau oferte de 8 milioane de euro pt. ***, respectiv 9-10 milioane pentru Mocan, habotnicul ipocrit îi vindea cu tot cu baza din Berceni, cu Tămâie-Tudor, cu Vintilă, cu Mihaly *** și cu Mache *** Profesionist la pachet! *** de Ioan Becali și Ana Maria Pardon își dispută jucătorii din campionatul intern și fac tot posibilul să "vopsească" gloabele pentru export.

Asa ati zis si de Stanciu, de Chipciu si de altii. Steaua are 3-4 jucători care pleacă mâine pe 7-8 milioane. Țineți aproape si veti vedea! :)))

hg_wells
hg_wells  •  22 Septembrie 2019, 14:46

HAHA! Sursa e Giovanni! :)))) Sigur ca da... O sa plece Tanase pe 7 milioane de euro cand vor zbura porcii (nemodificati genetic).

anti.cioban
anti.cioban  •  22 Septembrie 2019, 13:22
Postat de remarque pe 22 Septembrie 2019, 12:30

inca nu e clar daca oferta care nu exista, chiar exista sau sunt doar tatonari pe suma neclara de 7-8 milioane de EUR. Dar daca va exista sigur ca va fi luata in considerare. In realitatea Tanase va pleca fie liber de contract, fie pe o suma considerabil mai mica si probabil la turci, chinezi sau spatiul ex sovietic. Alti fraieri nu cred ca vor musca momeala. Cine cumpara un circar care mimeaza fotbalul? Tanase nu face nici macar diferenta dintre 7 si 8 milioane

La arabi e singurul loc unde mai pleaca. Turcii vor fotbalisti, chinezii cauta jucatori cu nume. Ceva un transfer pe 1 milion la o echipa din Golf ar fi singura chestie plauzibila pentru Tanase, doar ca acolo n-ar mai avea fir direct cu patronul etc. Parerea mea e o sa ramana "om de baza" la fcsb.

Vezi toate comentariile (13)
Comentează
Close