FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

Ce-l sperie pe MM Stoica la CFR Cluj: „Dacă nici asta nu e demonstrație de forță, care mai e?” + „Dan Petrescu e genial”

Articol de GSP - Publicat miercuri, 25 ianuarie 2023 09:30 / Actualizat miercuri, 25 ianuarie 2023 09:43

Mihai Stoica, managerul general de la FCSB, a analizat rivala CFR Cluj și explică de ce crede că trupa lui Dan Petrescu este ce mai puternică echipă din Liga 1.

După victoria cu Farul, 3-0, CFR Cluj este lider în Liga 1, iar MM Stoica a dezvăluit care crede că este punctul forte al ardelenilor în lupta la titlu.

Cale liberă pentru despărțirea de FCSB: „Îl cred, discutăm! Dacă are oferte, poate să plece”
FCSB
Cale liberă pentru despărțirea de FCSB: „Îl cred, discutăm! Dacă are oferte, poate să plece”

Ce-l sperie pe Mihai Stoica: „Nu era nevoie ca CFR Cluj să dea semnale, pentru că noi recunoaștem autoritatea CFR-ului”

„Nu era nevoie ca CFR Cluj să dea semnale, pentru că noi recunoaștem autoritatea CFR-ului. Știm bugetul, știm... 

În momentul în care golgeterul echipei, Debeljuh, e în afara lotului pentru că vine de pe bancă, iar ca rezerve ai pe Janga, număr 9, Maglica, număr 9 adus de Petrescu, și Malele... Iar tu plângi după Dugandzic, spui «Nu am cerut eu să plece». Probabil și la Jefte Betancor a fost la fel. Au plecat doi atacanți, are 3 pe bancă și joacă doar unul. Iar unul e în afara lotului. E clar că CFR are forță. Dacă nici asta nu e demonstrație de forță, care mai e?

Tu îi ai pe Burcă, titular în echipa națională, pe Yuri, unul dintre cei mai buni jucători din țară, pe Kolinger, căruia trebuia să-i dai un salariu mare ca să vină din Danemarca, pe Bilong, care joaca în naționala Camerunului... Îl aduci pe Țîru, care nu a venit pe un salariu... CFR are forță și o demonstrează. Și a demonstrat și pe teren.

Petrescu dă de pământ cu Debeljuh și nu-l mai primește la antrenamente și după aceea e cel mai bun jucător. Ăsta e Petrescu. L-am mai contrat când dădea declarații deplasate, dar niciodată nu am spus că nu e un antrenor bun. E genial.

Atâta timp cât anul trecut am intrat în play-off cu 7 puncte în urma CFR-ului și trebuia să jucăm finala campionatului, dar nu a vrut un arbitru asistent, nu avem voie să nu sperăm. Suntem mult mai aproape acum. Suntem mai buni ca echipă, chiar dacă l-am pierdut pe Tănase. CFR e mai bună ca anul trecut și simt că și noi suntem mai buni”, a spus Mihai Stoica la OrangeSport.

VIDEO Gigi Becali, după debutul lui Deian Sorescu la FCSB: „Nu mi-a plăcut” » Ce jucător a lăudat + Ce spune de titlu

Citește și:

Pariul lui Dan, inamicul lui Edi » Ermal Krasniqi, fotbalistul dorit cu insistență de Petrescu la CFR Cluj, ar putea fi adversarul României în preliminariile EURO 2024

Caz incredibil! » Bourceanu și încă 100 de fotbaliști au fost îndreptați de Federație către o Școală de Antrenori din București. După ce au absolvit-o, FRF n-a mai recunoscut-o!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (20)
guimaraes1.0
guimaraes1.0  •  26 Ianuarie 2023, 12:55
Postat de rav410wrc pe 25 Ianuarie 2023, 17:46

Tu vezi-ti de "derby"-ul mamaLigii 2, intre "campioana" UM 02301 CSA si viitoarea dezafiliata/falimentara DoarDiviziaB !! ;)))

De derbyurile alea o sa-ti vezi tu prostalaule peste cateva luni cand vei avea parte de ele plus de traditionalul derby cu timisoara.:-)

Chris.Dumitrescu
Chris.Dumitrescu  •  25 Ianuarie 2023, 20:29
Postat de mafa pe 25 Ianuarie 2023, 19:38

Iti doreai sa piarda CFR-ul sa ai o saptamana de vis si sa va dea finul punctele...asa ca mai astepti o saptamana ***

Isi dorea gusterul, din pacate cooperativa nu functioneaza cand ai in fata o echipa mai valoroasa. Se poate intampla sa dai kix, pana si PSG sau Liverpool sau City si ele mai pierd.

mafa
mafa  •  25 Ianuarie 2023, 19:38

Iti doreai sa piarda CFR-ul sa ai o saptamana de vis si sa va dea finul punctele...asa ca mai astepti o saptamana ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (20)
Comentează
Close