FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - CFR CLUJ

VIDEO + FOTO FCSB - CFR Cluj. Camerele TV au surprins totul » Toni Petrea a cedat nervos la margine! Ce a strigat imediat după golul egalizator al lui Debeljuh

FCSB - CFR Cluj. Anton Petrea (46 de ani), antrenorul gazdelor, l-a certat pe Ovidiu Popescu, considerându-l vinovat pentru faza în care CFR a reușit golul egalizator. +23   FOTO
FCSB - CFR Cluj. Anton Petrea (46 de ani), antrenorul gazdelor, l-a certat pe Ovidiu Popescu, considerându-l vinovat pentru faza în care CFR a reușit golul egalizator.

Articol de GSP - Publicat duminica, 23 ianuarie 2022 20:49 / Actualizat duminica, 23 ianuarie 2022 21:03

FCSB - CFR Cluj. Anton Petrea (46 de ani), antrenorul gazdelor, l-a certat pe Ovidiu Popescu, considerându-l vinovat pentru faza în care CFR a reușit golul egalizator. 

FCSB a deschis scorul în minutul 24 al derby-ului cu CFR, cu un șut superb reușit de Octavian Popescu din afara careului. Elevii lui Dan Petrescu au reacționat rapid, s-au aruncat în atac, iar Debeljuh a reușit egalarea în minutul 36, cu o execuție neconvențională. A lovit mingea mingea cu spatele, de la peste 10 metri de poartă, și l-a păcălit pe Andrei Vlad. 

FCSB - CFR Cluj. „Aroganța” maximă » Ce a început să scandeze galeria ardeleană, cu 3 minute înaintea fluierului de start
FCSB - CFR Cluj
FCSB - CFR Cluj. „Aroganța” maximă » Ce a început să scandeze galeria ardeleană, cu 3 minute înaintea fluierului de start

FCSB - CFR Cluj. Toni Petrea, nervos pe Ovidiu Popescu

Imediat după ce mingea a intrat în plasă, camerele TV l-au surprins pe Toni Petrea când a aruncat nervos cu o sticlă de apă și apoi a strigat în direcția lui Ovidiu Popescu: „De ce a trebuit să faci fault acolo?!”. Printre altele, antrenorul vicecampioanei a scăpat și o înjurătură. 

FCSB - CFR Cluj. Camerele TV au surprins totul » Toni Petrea a cedat nervos la margine! Ce a strigat imediat după golul egalizator al lui Debeljuh
FOTO: Captură @telekom sport

Ce făcuse Ovidiu Popescu? Fundașul dreapta a comis un fault la 35 de metri, în flancul drept al defensivei, asupra lui Debeljuh, la o fază care nu anunța nimic periculos. Defensiva celor de la FCSB era pe poziție, pregătită să absoarbă atacul rivalilor. Sebastian Colțescu i-a arătat și cartonașul galben lui Ovidiu Popescu. Din acea fază fixă a rezultat golul de 1-1. 

VIDEO cu momentul nervos al lui Toni Petrea

Fanii lui CFR Cluj, ironii înaintea derby-ului cu FCSB: „Steaua înseamnă CSA!”

Aproximativ 60 de fani ai lui CFR Cluj au făcut deplasarea la București pentru derby-ul cu FCSB. Cu 3 minute înaintea fluierului de start, suporterii campioanei au prins un moment propice și s-au făcut auziți pe Arena Națională. Au curs ironiile la adresa formației patronate de Gigi Becali.

+19 FOTO

Clujenii și-au făcut încălzirea cu scandarea: „Nu sunteți Steaua, voi nu sunteți Steaua!”. Au continuat strigând numele formației cu care FCSB se află într-o dispută juridică: „Ole, Ole, Ole, Ola / Steaua înseamnă CSA!”.

Citește și alte știri despre FCSB - CFR Cluj: 

Mihai Stoica a numit cel mai bun atacant din Liga 1 » Nu e de la FCSB: „Nu se poate compara cu altul!”

Helmut Duckadam crede că roş-albaştrii nu mai trag mari speranţe la titlu: „Cei de la FCSB s-au resemnat. Diferența este foarte mare”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (7)
1887248954618984
Kocsis Tibor  •  24 Ianuarie 2022, 11:19

A facut fault acolo ca atata minte are , in capul lui sint numai tatuaje , gagici masini tari si figuri ca mai de altfel ca toti asa zisii fotbalisti de la noi , ati vazut la vreunul inteligenta in joc , jucatori care sa citeasca jocul sa anticipeze miscarile adversarului etc. din pacate nu mai avem asemenea jucatori doar frezati si tatuati.

kuba
kuba  •  24 Ianuarie 2022, 08:32

Tocmai sunase telefonul si Toni Piatra , enervat de insistenta lui Gigi, se pregatea sa arunce cu sticla in telefon. Epic: Toniiiii, la telefon!

lupu68
lupu68  •  23 Ianuarie 2022, 22:33

Sunteti destepti foc! Si Dan Bursucescu ce-a facut la 3-3? Pe el nu l-ati vazut cumva sau aveti orbul gainilor?

Vezi toate comentariile (7)
Comentează