FOTBAL  »  Superliga  »  

FCSB - CFR CLUJ // VIDEO Bogdan Vintilă, încrezător înaintea duelului cu Dan Petrescu, după ce le-a dat șah-mat lui Hagi și Pițurcă: „Batem pe oricine, avem cel mai bun lot!”

Articol de GSP - Publicat sambata, 21 septembrie 2019 12:47

Tehnicianul Bogdan Vintilă a declarat că FCSB este pregătită pentru a aborda meciul cu CFR Cluj, din etapa a X-a a Ligii 1, la victorie.

  • FCSB - CFR Cluj se joacă duminică, 22 septembrie, pe Arena Națională, de la ora 20:30 și va fi liveTEXT pe GSP.ro. 

„Este o altă partidă importantă pentru echipa noastra și consider că suntem pregătiți pentru a aborda acest joc la victorie. Lotul este complet și am la dispoziție toți jucătorii pentru acest joc. Ușor, ușor încep să apară noii jucători la antrenament.

Nu vreau să obțin victorii împotriva antrenorilor, eu vreau ca echipa mea să câștige, vrem să adunăm puncte și să mergem cât mai sus în clasament. Este posibil orice, au un lot numeros, jucători experimentați. Meciul cu CFR e cel mai important!”, a spus Vintilă. 

Acesta a vorbit și despre revenirea pe Arena Națională: „Ne bucurăm că jucăm pe Arena Nationala, sunt sigur că vor veni mulți spectatori, am încredere că vor veni mulți. Jocul echipei îți aduce suporteri. Nu cred că s-au săturat de FCSB. Trebuie să jucăm fotbal, să avem rezultate, să urcăm în clasament și vor veni suporterii. 

Indiferent ce jucatori va baga CFR, sunt jucători buni cu experiență. Au 32 de jucători din ce știu eu. Un lot numeros, pot să bată pe oricine, jocul rămâne același. Eu spun că lotul nostru e mai bun, pentru că avem jucători tineri de perspectivă și valoroși", a mai declarat tehnicianul.

Match Preview FCSB - CFR Cluj

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (6)
4_3_3
4_3_3  •  21 Septembrie 2019, 15:53

”I-a dat șah-mat lui Hagi” :))) Vorbim de omenia aia de meci, așa-i? Bogdan Vintilă Argeș e un Vasilica Viorica al fotbalului românesc. Urmează să-l punem selecționer în locul lui Daum. Adică Contra.

burgman
burgman  •  21 Septembrie 2019, 15:35

Măh, știți pe cineva care poate sa-mi dea cu tămâie prin casă? Da s-o facă profi, cum se procedează in bătătura la fcsb..

blatistu49
blatistu49  •  21 Septembrie 2019, 15:30
Postat de hermannstadtul pe 21 Septembrie 2019, 15:15

Deseară dudelangeala

ai vreasa avem echipa ca DUDELANGE de 2 ani consecutiv in Grupe in schimb FCSB u se apropie de colaps

Vezi toate comentariile (6)
Comentează